Poznata pjevačica Nataša Bekvalac nedavno je objavom na Instagramu obavijestila svoje pratitelje o svojoj odluci da se privremeno udalji od svjetla reflektora. Nažalost, Nataša Bekvalac trenutno ima zdravstvenih problema zbog kojih je otkazala sve zakazane nastupe u trajanju od tri tjedna.

Iznenadna Natashina izjava izazvala je zabrinutost među njezinim vjernim pristašama, koji nisu navikli na njezinu odsutnost iz javnosti. Njezine vjerne pratitelje odmah je zaintrigirala njezina najava odlaska u mirovinu, nestrpljivi da otkriju motive njezina izbora. Iako je Nataša Bekvalac priznala da se suočava sa zdravstvenim problemom, odlučila je zatajiti pojedinosti, ostavljajući neizvjesnost oko prirode njezinog stanja. Međutim, njezina odluka da se povuče iz karijere na tri tjedna implicira da situacija nije beznačajna.

Nažalost, moram priopćiti vijest da će koncert koji sam prethodno dogovorio za subotu 21. morati biti odgođen zbog zdravstvenog problema s kojim se trenutno borim. Nataša se na Instagramu ispričala i otkrila da će ona i njezin bend napraviti kratku pauzu sljedeća tri tjedna. Objava je zabrinula obožavatelje jer je Nataša poznata po svojoj pouzdanosti i nije od onih koji često odgađaju nastupe.

Vrijedi napomenuti da je Nataša Bekvalac nedavno uživala u prekrasnom zimovanju na Kopaoniku, u društvu kćerke Katje. U potpunosti su prihvatili čaroban ambijent sezone, uključivši se u mnoštvo uzbudljivih aktivnosti poput skijanja i rolanja na snijegom prekrivenim padinama. Njihove radosne avanture podsjećale su na jednostavne užitke koji djeci donose neizmjernu sreću. U nedavnim izjavama Nataša je ponovno potvrdila svoje obožavanje zimske sezone i blagdanskih slavlja, otvoreno dijeleći svoju nepokolebljivu vjeru u postojanje Djeda Mraza, osjećaj koji stalno ističe.

Koliko god se drugi trudili potkopati moju vjeru u Djeda Mraza i rastaviti mog Snjegovića, njihovi su se napori pokazali uzaludnim. Moje nepokolebljivo uvjerenje ostaje netaknuto. Osobno sam se zauzeo za pisanje pisama Djedu Božićnjaku, a sada su to učinile Hana i Katja. Dok mi Hanine želje ostaju nepoznate, Katja je otvoreno izrazila želju za četiri knjige. Nismo ni na koji način pokolebali njezinu odluku; iskreno ih je željela, navodeći da ima sve ostalo što joj treba. Nataša provjerava istinitost Katjinih namjera.