Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji. Godine 2007. dogodio se slučajan susret između nje i sedam godina mlađeg profesionalnog nogometaša Duška Tošića. U početku je izmišljao njezine godine, rekavši da ima 26 umjesto 20. Već pri prvom susretu odmah ju je zarobio i nakon samo dva dana upoznavanja donijela je spontanu odluku preseliti se u Francusku i živjeti s njim.

Osim njegovog fizičkog izgleda, srce joj je doista osvojila njegova nepokolebljiva pozornost i potencijal za buduću obitelj. Tvrdi da je njezino pamćenje selektivno, pamti samo Duška Tošića, kojeg smatra svojom prvom pravom ljubavi. Njihovo vjenčanje održano je 28. lipnja 2008. u cijenjenom hotelu Prezident u Kovilovu. Kumovao je cijenjeni modni dizajner Darko Kostić, koji je osobno dizajnirao njezinu vjenčanicu ukrašenu svjetlucavim kristalima. 7. rujna te iste godine s radošću je na carski rez dočekala njihovu prvu kćer Atinu. Nakon tri mjeseca ponovno se našla u iščekivanju, ovaj put suočena s opasnom trudnoćom koja je predstavljala ozbiljnu prijetnju njezinoj dobrobiti. Upravo je 7. rujna 2009. godine na svijet poželjela svoju drugu kćer Niku.

Već duže vrijeme vezu Jelene Karleuše i Duška Tošića muči nestabilnost. Prema vlastitom priznanju, njihova je veza pretrpjela toliko veliku štetu da se svjesno trudi izbjeći da ostane sama s njim u njihovom zajedničkom prebivalištu. Proslavljeni nogometaš jučer je veselim slavljem obilježio svoj rođendan, a talentirana pjevačica zajedno sa svojom kćeri krenula je na putovanje prekrasnim destinacijama. Zanosno prisustvo Jelene Karleuše u Dubaiju, ogolivši gornji dio tijela, izazvalo je pravu senzaciju, a velika je vjerojatnost da joj društvo, osim Nike i Atine, pravi i neki zagonetni gospodin.

Jelena je podijelila fotografiju s plaže na kojoj je pokazala svoju besprijekornu liniju i ostavila dojam intrige prisutnošću neidentificiranog muškarca koji leži pokraj nje, a čiji je identitet isprva skrivala. Usred nagađanja da je Duškovo ponašanje samo znak zahvalnosti za objavu na društvenim mrežama na kojoj mu nepoznata plavuša čestita rođendan, Jelena se predomislila i shvatila da je osoba koja je s njom zapravo prijatelj fotograf.