Ono što zasigurno mnogi ne znaju jeste da je iza brojnih poznatih pjesama i aranžmana zapravo potpisan Filip Živojinović. Poznat zahvaljujući svojim roditeljima, nastoji da se sakrije od javnosti koliko god je to moguće. Posebno je interesantan medijima i javnosti nako ogromnog uspjeha koji je postigla njegova supruga Prija.
Zbog braka sa pevačicom Aleksandrom Prijović, Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića, pronalazi svoj privatni život izložen očima javnosti. U fascinantnom preokretu, Filipa više nije plenila Zorica Nakić, zahvaljujući intervenciji Bobe Živojinovića. Zorica se udala za Ivu Nakića, bivšeg hrvatskog košarkaša, a zajedno su imali dvoje djece, Ivu i Mariju.
Dok je Iva naširoko cijenjena zbog njene zadivljujuće ljepote, Marijo se proslavio kao renomirani košarkaš, čak je imao priliku da igra i za Real Madrid u jednom trenutku. Pored strasti prema košarci, koja mu je nesumnjivo najveća ljubav i preduslov da postane član Real Madrida, Marijo duboko cijeni i muziku.
Utjehu i radost pronalazi u slušanju različitih žanrova u slobodno vrijeme, jer mu to pruža opuštanje i pojačan osjećaj zadovoljstva. Nedavno je Filip na svom Instagramu podelio dirljivu fotografiju na kojoj su on, njegov brat i njegova sestra zagrljeni sa širokim osmesima. Filip je u svom natpisu izrazio koliko su bliski kao porodica. Filip ima posebnu vezu sa svojom sestrom Ivom i oni maksimalno koriste svaku priliku da provode vrijeme zajedno.
Ne samo da imaju jaku ličnu vezu, već i dobro sarađuju u poslu. U stvari, Iva je čak bila i kostimografkinja za jedan od filmova svog brata. Posljednji pogled na Ivu koju smo uhvatili na Filipovom Instagramu potvrdio je da je ona zaista zadivljujuća. Kao najstariji sin Bobe Živojinovića, koji je oženjen Zoricom Nakić, Filip je dugi niz godina u srećnom braku sa Aleksandrom Prijović.
  • Uprkos tome što je odrastao u centru pažnje kao sin i posinak jugoslovenskih superzvijezda, Filip je uspio zadržati svoj privatni život relativno privatnim. Njegovo vrijeme provedeno u životu i školovanju u inostranstvu pokazalo se korisnim na njegovom putovanju. Filip Živojinović je završio osnovno obrazovanje pre upisa na Britansku internacionalnu školu u Beogradu.
Nakon toga, preselio se u Sjedinjene Države kako bi stekao visoko obrazovanje na Univerzitetu Rice u Hjustonu. Tamo je stekao diplomu iz psihologije i sportskog menadžmenta prije nego što je započeo karijeru sportskog agenta na Beverly Hillsu. Odrastajući uz oca koji je briljirao u tenisu, Filip je razvio i strast prema sportu. Trenirao se od malih nogu i 2003. godine osvojio titulu juniorskog šampiona Srbije i Crne Gore.
Međutim, skrenuo je sa puta profesionalnog tenisa, za razliku od brata Boba, i po povratku u Srbiju otisnuo se u sve otvaranjem vrhunskog restorana u Beogradu. Tokom godina, često je komponovao pesme posebno za svoju suprugu Aleksandru Prijović. Ove pjesme, uključujući više pjesama na njenom posljednjem albumu “Devet života”, stekle su značajno priznanje.
Među njima, najviše pažnje je zaokupio istaknuti hit “Sound of Silence”. Međutim, Filipova muzička saradnja seže dalje od partnerstva sa suprugom. On je i autor kompozicije “Svirači stari”, koju je izveo Uroš Živković. Osim toga, sa Aleksandrom Prijović je u bračnoj zajednici od 2018. godine, a zajedno imaju sina Aleksandra. Uprkos njegovom nedavnom značaju u muzičkoj industriji, on vješto izbjegava pretjerano medijsko izlaganje. Tokom intervjua,
Aleksandra je ispričala da je po upoznavanju Filipa odmah prepoznala da će njihova veza prevazići vreme, rekavši da su njegovi maniri, način razmišljanja i stavovi ono što ju je na kraju očaralo. Od samog početka imala sam nepokolebljivu sigurnost da je on taj s kojim ću provesti svoj život. U trenutku kada je trebao prvi put posjetiti moj dom, potpuno me zadivio. Raspitao se o mojim željama za piće i hranu, nudeći mi da ih ponese sa sobom. Odgovorila sam jednostavnim “ništa”, kao što je često slučaj u ranim fazama zaljubljenosti, kada se čini da glad i žeđ nestaju, objasnila je.