Kada je počela pandemija koronavirusa, Snežana je donijela odluku da izbaci određene namirnice iz prehrane. Snežana Đurišić je uz pomoć svog omiljenog napitka uspjela skinuti 21 kilogram, što je izvanredan uspjeh. Tijekom vremena koje sam proveo s kćeri u Americi, otkrio sam da sam se prepustio kulturi prehrane, što je rezultiralo ponekim viškom kilograma.

Međutim, taj mi je višak kilograma poslužio kao katalizator da iskoristim svoju unutarnju odlučnost i posvetim se strogoj dijeti u razdoblju od dva mjeseca. Moja prehrana sastojala se isključivo od lubenica i njihovog osvježavajućeg soka, što je u konačnici dovelo do nevjerojatnog gubitka težine od 21 kilograma. Vrijedno je napomenuti da sam uz napore u prehrani održavao i aktivan način života.

Kako bih održao svoju fizičku kondiciju, koristim usluge osobnog trenera dva do tri treninga tjedno. Kao netko tko se nekoć bavio sportom tijekom svoje mladosti, pridajem veliku važnost održavanju zdrave i fit tjelesne građe. Uvažavajući brojne obveze, Đurišić priznaje da joj je izazovno održavati dosljednu zdravu prehranu, a priznaje i svoju slabost prema slasticama.

Zbog prirode moje profesije, moj život se često odvija ubrzanim tempom. Posjedujem sposobnost održavanja discipline i po potrebi pridržavanja određenog režima prehrane. Trenutačno se moj primarni fokus vrti oko jačanja mog imunološkog sustava, što uključuje uključivanje raznovrsne hrane u obroke i učestale šetnje. Ovaj pristup je nešto što iskreno cijenim. Ipak, moram priznati da imam posebnu slabost prema slatkišima!

Povremeno se svjesno trudim apstinirati od njih, a ponekad si dopustim zasluženi užitak i uživam u njihovom okusu, navodi pjevačica. Kada je počela pandemija koronavirusa, Snežana je donijela odluku da izbaci određene namirnice iz prehrane. Pjevačica je ispričala kako je svjesno odlučila ukloniti kruh iz obroka i potpuno izbaciti slatkiše. Ova promjena životnog stila bila je ključna u održavanju željene tjelesne građe, osobito otkad se njezina fizička aktivnost smanjila.

Također je izrazila svoju podršku pojedincima koji se odluče konzultirati s nutricionistom radi savjeta. Snežana Đurišić, rođena 1959. u Gornjem Milanovcu, do 1971. s ocem Milanom, majkom Darom i mlađom sestrom Mirom živjela je u Kraljevu. Već od malih nogu dolazi do izražaja njezin izniman glazbeni talent koji je isprva prepoznao otac, a kasnije i profesor u muzičkoj školi u Kraljevu.

Kao solista često je nastupala uz školski hor, a prvi javni nastup imala je u Domu društvenih organizacija u Kraljevu. Postupajući na prijedlog učitelja Tome, Snežanin otac je prijavio na natjecanje pjevača amatera „Studio 6 ti daje priliku“. Tijekom natjecanja Snežana je pokazala svoje vokalne sposobnosti otpjevavši dvije pjesme – “O, mama, mama” Lole Novaković i “Nikad se neću udati” Lepe Lukić.

Impresionirana njezinim talentom, Radmila Trifunović, urednica Radio Beograda, savjetovala je Snežani da otpjeva još jednu pjesmu i da se u daljnjem radu fokusira isključivo na narodnu glazbu. Pridržavajući se ovog savjeta, Snežana je oduševila publiku pjesmom “I will never marry”. Mnogi su bili začuđeni kako desetogodišnja djevojčica može izvesti nastup koji parira puno starijoj kolegici Lepi Lukić.

Unatoč jednoglasnoj podršci žirija, status mlade djevojke kao maloljetnice spriječio ju je da službeno bude proglašena pobjednicom. No, u znak zahvalnosti, nagrađena je snimanjem debitantskog singla. Dušan Palić, talentirani harmonikaš iz Trstenika, skladao je dvije pjesme posebno za nju, a obje su se našle na singlu iz 1969. godine pod nazivom „Baki i deki/Mami i tati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here