U skladu s načelima feng shuija, torba i novčanik imaju neizmjerno značenje u održavanju energetske ravnoteže pojedinca. Vjeruje se da sadržaj nečije torbe ima dubok utjecaj na osobnu energiju i sudbinu. Bilo da se radi o prostranoj torbi, ruksaku ili kompaktnoj torbici, ključno je voditi računa o predmetima koji se u njoj nose.

  • Rasporedite torbu na način koji potiče pozitivnu energiju. Održavanje reda unutar torbe je od najveće važnosti, prema feng shui praktičarima. Prisutnost nepotrebnih predmeta u torbi može privući neželjene izazove i spriječiti napredak u životu. Preporučljivo je povremeno očistiti torbu odbacivanjem starih papira, računa i svih drugih predmeta koji ne služe ničemu.

Stvaranje odjeljaka unutar torbe pomaže u organiziranju njenog sadržaja, promičući osjećaj reda i olakšavajući učinkovito donošenje odluka. Odnos između novca i Feng Shuija je fascinantna tema koju vrijedi istražiti. Bitno je obratiti posebnu pozornost na novac. Prema feng shui načelima, prisutnost nesređenog novca u torbi predstavlja financijsku stagnaciju i prepreke.

  • Za promicanje financijskog rasta važno je držati novac organiziranim u novčaniku. Drevni artefakti služe kao snažni simboli prošlih razdoblja. Prisutnost zastarjelih računa, nepotrebnih kartica i suvišnih papirića u torbi može poslužiti kao prikaz nošenja tereta i briga iz prošlosti, što negativno utječe na nečiju financijsku energiju. Preporučljivo je redovito vaditi takve predmete iz vrećice.

Kvaliteta i položaj torbe od iznimne su važnosti. Simbol dobrobiti i pouzdane zaštite, torba bi trebala imati i snagu i očuvanje. To je posebno važno za poslovnu torbu jer služi kao simboličan prikaz financijskog stanja. Feng shui načela također savjetuju da ne nosite prekomjernu težinu u torbi, jer označava brige i opterećenja.

  • Osim toga, važno je suzdržati se od stavljanja torbe na pod, jer se vjeruje da privlači nepovoljne financijske ishode. Zaključak Stvaranje okruženja mira i sklada nadilazi samo vaš dom ili radni prostor; također se odnosi na red, čistoću i organizaciju u vašoj torbi. Pridržavajući se feng shui načela, možete poboljšati protok energije i pozvati prosperitet i financijsku stabilnost. Tretirajte svoju torbu s istom razinom brige i pažnje kao i svoj životni ili radni prostor.

BONUS TEKST:

Istraživači su svoje tumačenje “zdravog starenja” izveli iz samoprocjena i žena i muškaraca u bazi podataka, definirajući ga kao postizanje najmanje 70 godina starosti uz dobru kognitivnu funkciju, mentalno zdravlje i fizičku funkciju. Nova istraživanja otkrivaju da hranjiva prehrana u sadašnjosti može dovesti do poboljšanog općeg blagostanja u budućnosti.

Prehrana koja obiluje voćem, povrćem, cjelovitim žitaricama i nezasićenim mastima tijekom srednje dobi ima potencijal pozitivno utjecati na mentalno, fizičko i kognitivno zdravlje u godinama koje dolaze. NBC News izvještava da se nedavna studija, predstavljena na značajnoj konferenciji o prehrani, temelji na opsežnom istraživanju provedenom tijekom nekoliko godina.

Studija se usredotočuje na prednosti dobro uravnotežene dnevne prehrane, koja je pokazala potencijal za smanjenje vjerojatnosti razvoja prevalentnih kroničnih bolesti i podržavanje kognitivnih funkcija u kasnijim fazama života. Tijekom razdoblja od tri desetljeća, istraživači s Harvarda pomno su ispitali podatke više od 106 000 pojedinaca.

U istraživanju je sudjelovalo 70.467 žena i 36.464 muškaraca. Ne može se precijeniti važnost uključivanja raznolikog povrća u prehranu. Kako bi se provela sveobuhvatna dugotrajna studija, kao sudionici su odabrani pojedinci bez već postojećih kroničnih bolesti koji su na početku studije 1986. godine imali najmanje 39 godina.

Kako bi prikupili podatke o prehrambenim navikama, sudionici su morali ispuniti detaljan upitnik o učestalosti unosa hrane svake četiri godine od 1986. do 2010. Ann Julie Tessier, dijetetičarka i znanstvena suradnica na Harvard School of Public Health, bila je glavna autorica studije .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here