Otkrijte tajne oživljavanja svoje garderobe uz ove modne savjete osmišljene isključivo za žene starije od 50 godina. Ako ste ikada gledali u svoj odraz i razmišljali zašto izgledate starije od svoje kronološke dobi, razmislite o savjetovanju sa stilistom. Oni predlažu rješenje: izbacite tri konkretna predmeta iz svog ormara, tvrdeći da će ta jednostavna radnja bez napora oduzeti deset godina od vaše pretpostavljene dobi.

Temsen Fejdal, istaknuta TikTok influencerica poznata po svom opsežnom znanju o modi, dotjerivanju i prehrani za osobe starije od 50 godina, tvrdi da nečije odijevanje treba dosljedno odražavati njihov autentični identitet. Naglašavajući važnost započinjanja sveobuhvatne obnove vlastite garderobe, Fejdal posebno savjetuje protiv uključivanja voluminoznih odjevnih predmeta s složenim uzorcima koji predstavljaju izazov u smislu koordinacije i usmjeravaju fokus na manje laskave aspekte.

Umjesto toga, Fejdal predlaže usvajanje odjeće ukrašene sitnijim printovima, jer imaju revitalizirajući učinak na cjelokupni izgled. Osim toga, Temson predlaže brzo zbrinjavanje svih zastarjelih predmeta od trapera u vašem ormaru. On priznaje našu sklonost da zadržimo vintage traperice sve dok su nosive. Ipak, zastarjele “duboke” traperice više nisu u skladu s prevladavajućim modnim trendom “mom jeans”.

Stoga, odvažite se u trgovački centar, osamite se unutar sobe za provlačenje i istražite niz od 20 ili čak 30 različitih stilova dok ne otkrijete traperice koje su moderne i besprijekorno krojene prema vašoj tjelesnoj građi. U modnom području ključno je kloniti se trendova koji nisu u skladu s vašim individualnim stilom ili prikrivaju vaše najatraktivnije atribute. Prema Temsonu, ako moderan predimenzionirani sako i hlače skrivaju vaš vitki struk, to nije idealna opcija za vas. Radije dajte prednost otkrivanju nečeg modernog što ističe vašu izrazitu ljepotu.

BONUS TEKST:

Ljudi posjeduju i nevjerojatne kvalitete i negativne sklonosti. Kako bismo doista doveli do promjene, ključno je promatrati i procjenjivati ​​njihove postupke, a ne oslanjati se samo na njihove riječi. Ljubav posjeduje čudesnu osobinu koju treba davati bez ikakvih granica ako je netko želi dobiti zauzvrat. Djeca posjeduju neusporedivu ljepotu koja ima moć transformirati nečije postojanje na neodređeno vrijeme.

Prisutnost djece u vašem životu rezultira pojavom dodatne, posebne životne sile koja prebiva izvan vašeg fizičkog bića, vječno isprepletena s vašim srcem. 4. Svaki primjer iskustva boli u sebi nosi vrijednu lekciju koja čeka da bude otkrivena. 5. Najveće značenje leži u pojmu obitelji. Ono nadilazi puko krvno srodstvo, jer je imperativ okupiti odabranu obitelj sastavljenu od prijatelja.

6. Pogreške su neizbježan dio života – prihvatite ih i iz svake izvucite vrijedne lekcije. Često postoji dio krivnje koji pada na nas u mnogim situacijama. Važno je razmisliti o vlastitoj ulozi i prihvatiti odgovornost. Ispričajte se kada je potrebno. Čin ispričavanja otvara vrata izvanrednom postojanju ispunjenom autentičnošću.

8. Slijedite svoje riječi. Izbjegavajte delegiranje zadataka koje sami niste u stanju izvršiti. Integritet je definiran usklađenošću nečijih djela s njihovim riječima, bez obzira na to jesu li te obveze preuzete prema sebi ili prema drugima. Stoga, ako ste dali obećanje, imperativ je da to slijedite i ispunite. Neka se vaše riječi i djela dosljedno usklađuju, osiguravajući da vaš integritet ostane nepokolebljiv.

Koji razlog ima muškarac u četrdesetima da trpi svoju suprugu? Za nju bi bilo razumnije da traži razvod. Neka vam postane navika da svaki dan prasnete u smijeh. Život je pun komičnih trenutaka. Otkrijte humor u sebi. Hihotite se nad besmislenim aspektima života – u mnogim okolnostima ne možete učiniti ništa drugo i ublažit ćete velik dio stresa.

Uključite se u čin sađenja cvijeća, dok se istovremeno upuštate u razgovor i izražavate naklonost prema njemu. Kao odgovor, on će vam uzvratiti darujući vam najfinije cvjetove i umirujući miris. Odvojite nekoliko trenutaka svaki dan da prigrlite spokoj tišine. Obratite pažnju na njegovu mudrost jer sadrži ključ neprocjenjivih učenja.

Neka vam postane navika baviti se nekim oblikom tjelesne aktivnosti svako jutro nakon buđenja. Čineći to, dajete prednost dobrobiti svog tijela i osiguravate njegovo cjelokupno zdravlje. 14. Obratite pozornost na izbor prehrane. Poštujte i njegujte svoje tijelo, jer ono je svetinja. Prije nego što svake noći utonete u san, neka vam postane navika prihvatiti zahvalnost.

Zapamtite, uvijek postoji razlog za izražavanje zahvalnosti. Svjesno odlučite živjeti s namjerom i svrhom. Pažljivo razmislite o tome kako želite pristupiti svakom danu svog života. 17. Njegovanje jakih veza s dragim osobama je ključno. Njegovanje smislenih odnosa zahtijeva predanost i naporan rad, jer oni ne uspijevaju spontano. Prihvatite dašak gluposti i bezbrižnosti – to ima pozitivan učinak na duh!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here