Na svom službenom Instagram profilu Kate Middleton 22. ožujka podijelila je emotivno obraćanje, hrabro otkrivši svoju borbu s rakom i kemoterapijom koja je u tijeku. Brat Kate Middleton igra vitalnu ulogu kao njezin glavni izvor podrške u ovim izazovnim vremenima, uz njezinog supruga Williama, kćer Charlotte i sinove Georgea i Louisa. Mlađi brat Kate Middleton stalno ističe snažnu vezu koju dijeli sa svojim sestrama, a među prvima je na svom Instagram profilu iskazao podršku princezi kada je otkrila svoju borbu s rakom.

  • James im je iskazao nepokolebljivu podršku, rekavši kako su tijekom godina kao složna obitelj osvojili brojne planine. Claudia Joseph, poznata kraljevska biografkinja i autorica knjige “The Making of a Princess”, naglašava činjenicu da je Kate uvijek pronalazila utjehu u svom mlađem bratu i svojoj odanoj obitelji. Tijekom svog života, obitelj Middleton održavala je izvanrednu vezu, nudeći jedno drugom nepokolebljivu podršku iu usponima i padovima.

Kate, Pippa i James dijelili su slikovito odrastanje, ispunjeno zajedničkim aktivnostima poput bavljenja sportom, pečenja preslatkih kolača, pa čak i prepuštanja uzbudljivom uzbuđenju klizanja niz stepenice na pladnju. Tijekom izazovnih vremena, kao što je njezin prekid s Williamom 2007., Kate je tražila utjehu u zagrljaju svoje bliske obitelji, pronalazeći utjehu i podršku svoje sestre i brata, s kojima je oduvijek dijelila snažnu vezu. Claudia je izrazila nedostatak iznenađenja ulogom svog brata kao oslonca u najizazovnijim vremenima, služeći joj kao rame za plakanje.

  • Unatoč tome što se tijekom djetinjstva suočavao s izazovima disleksije, brat Kate Middleton prevladao je te prepreke i sada je uspješan poduzetnik. Osim toga, pronašao je ljubav sa svojom suprugom Francuskinjom Alizom, a zajedno su blagoslovljeni sinom. Tijekom tog vremena, James je izrazio svoju vječnu zahvalnost za nepokolebljivu podršku svojih sestara, posebno Kate, koja je stajala uz njega u najtežim trenucima. Catherine Elizabeth Middleton, poznatija kao Kate, članica je britanske kraljevske obitelji.

Rođena je 9. siječnja 1982. u Berkshireu u Engleskoj. Trenutno nosi titulu vojvotkinje od Cambridgea, udana je za princa Williama, vojvodu od Cambridgea. U budućnosti, kada se princ William popne na prijestolje, ona će postati kraljica ne samo Ujedinjenog Kraljevstva, već i 15 drugih krunskih zemalja Commonwealtha. Kate je djetinjstvo provela u Chapel Rowu, selu blizu Newburyja u Berkshireu u Engleskoj.

  •  Nastavila je školovanje u Škotskoj na Sveučilištu St Andrews, gdje je studirala povijest umjetnosti i susrela se s Williamom 2001. Njihove su zaruke službeno objavljene u studenom 2010. Njihovo troje djece, princ George, princeza Charlotte i princ Louis, drže položaj trećeg, četvrtog i petog u redu za britansko prijestolje. Kateini filantropski napori prvenstveno su usmjereni na rješavanje izazova s ​​kojima se suočavaju napuštena djeca, ovisnosti i umjetnost.

U travnju 2016., vojvoda i vojvotkinja, zajedno s princem Harryjem, pokrenuli su kampanju pod nazivom Heads Together za promicanje otvorenih rasprava o problemima mentalnog zdravlja. Njezin utjecaj na modnu industriju u Britaniji i Americi mediji su slavno nazivali “učinkom Kate Middleton”. Prepoznajući njezin značajan utjecaj, časopis “Times” ju je počastio mjestom na svojoj listi najutjecajnijih pojedinaca u svijetu i 2012. i 2013. godine.

  • Kate, poznata i kao Catherine Elizabeth Middleton, istaknuta je osoba unutar britanske kraljevske obitelji. Rođena 9. siječnja 1982. u Berkshireu u Engleskoj, trenutno nosi titulu vojvotkinje od Cambridgea. Njezin suprug, princ William, vojvoda od Cambridgea, trebao bi zasjesti na prijestolje kao kralj Ujedinjenog Kraljevstva i 15 drugih nacija Commonwealtha, što će posljedično Kate učiniti kraljicom. Međutim, javnost je češće prepoznaje kao Kate.