Pjevač Vlado Georgiev je na vrhuncu svoje popularnosti bio prije dvije decenije kada je svaka pjesam koju je  snimio postajala hit. Tada su ga žene i djevojke smatrali velikim zavodnikom a njegov buran ljubavni život je pokazao da on to i jeste. Međutim već niz godina on užia u skladnoj vezi sa svojom suprugom. 

Dolazak Vlade Georgieva u spokojno carstvo ljubavi mnoge je žene ostavio iznevjerenima. Ovaj voljeni pjevač vječno je zauzimao posebno mjesto u srcima ženske populacije, bez muke ih osvaja svojom karizmom, melodičnim glasom i iskrenim baladama.

Kada je konačno susreo ljubav svog života, je li značaj svih onih popularnih pjesama, uključujući “Jedina”, “Žena bez imena”, “Sam bez ljubavi” i “Reci mi da znam”.

U pitanju je Milica Samardžija, koja je igrom slučaja 15 godina mlađa od njega. Milica mu je rodila dvije kćeri, Sofiju i Elenu. Putevi su im se isprva ukrstili dok su zajedno radili na spotu za pjesmu “Iskreno”, a od tog trenutka planula je vatrena veza.

Nakon prvog pojavljivanja u javnosti u ljeto 2014. u Herceg Novom, njihovoj je vezi brzo, doduše nakratko, došao kraj. No, nakon povratka u Beograd, za nekoliko mjeseci otvara se novo poglavlje.

 

Odluka da ljubavi daju drugu priliku pokazala se kao mudar izbor za njih.

Kako bi proslavio svoj ključni 40. rođendan, Vlado je odlučio organizirati lažno vjenčanje, podsjećajući na šarmantne ljubavne priče prikazane u holivudskim komedijama.

Na okupljanju u restoranu pozvani su prijatelji i rodbina, a Vlada i Milica su u pratnji matičara srdačno dočekivali goste. Međutim, na pitanje da li su spremni da stupe u brak, i Vlada i Milica su odlučno odbili sa “ne”.

Element iznenađenja pokazao se učinkovitim, ostavivši sve zapanjene. Međutim, bila formalizirana ili ne, ova trajna ljubav ostaje postojana.

  • Koja je tajna Miličine sposobnosti da pokori neukrotivog ženskara? Dok glazbenik radije drži svoj osobni život u tajnosti, postojao je jedan slučaj kada je otvorio priču o određenoj osobi koja je potpuno transformirala njegov svijet.

Nije toliko da se ona prilagodila, nego više kao da smo savršeno usklađeni. Naše se misli u potpunosti poklapaju, od zajedničkog protivljenja matičaru pa nadalje. Prioritet dajemo samo činjenicama, usredotočujući se isključivo na ono što je uistinu važno.

Biografija:

Vladimir Vlado Georgiev, poznat pod nadimkom Barba, višestruki je srpski umjetnik koji se bavi pjevanjem, pisanjem pjesama, skladanjem i produkcijom. Zauzima istaknutu poziciju kao jedan od najtraženijih ljudi u glazbenoj industriji. Rođen 6. lipnja 1976. u Dubrovniku, svoje formativne godine proveo je u Herceg Novom, gdje je završio školovanje na cijenjenoj Srednjoj glazbenoj školi.

Odgajan od strane roditelja Borke i Dragoljuba, uz deset godina starijeg brata Sašu, Vlad je odgajan uz snažnu privrženost tradicionalnim vrijednostima. Iako njegovi roditelji nisu bili oduševljeni njegovom odlukom da se bavi glazbom, jer su željeli sigurniji put za njega, Vlado je isprva želio postati jazz glazbenik. Okušao se u sviranju harmonike, sintesajzera i klavira prije nego što je svoju strast konačno pronašao u pjevanju.

Devedesetih se preselio u Beograd, gdje je stanovao u hotelu Turist u Sarajevskoj ulici, jeftinom smještaju u kojem su u to vrijeme bile smještene i izbjeglice. U razdoblju hiperinflacije suočio se s ogromnim izazovima jer je polovicu svoje zarade morao izdvajati za kupnju cigareta. Dugo je boravio kao podstanar, a obaveze oko kućanskih poslova, zbog njegove zauzetosti, povjerili su guvernanti Seki.

 

Vlado, strastveni zaljubljenik u more, krenuo je u uzbudljive avanture na svom “Harley Davidsonu” krstareći ogromnim udaljenostima diljem svijeta. Njegova žeđ za istraživanjem dovela ga je do osvajanja veličanstvenih vrhova Himalaja. U trenucima ležernosti prepušta se užitku kušanja vrhunskih vina, željno slušajući zanosne priče ribara. Pronalazeći utjehu u prisutnosti vode, on nalazi radost u skupljanju globusa, simbolizirajući njegovu duboku fascinaciju svjetskim oceanima.

Vodeni sportovi i čamci zaokupljaju njegovo zanimanje, uvlačeći ga u njihovo uzbudljivo carstvo. U prošlosti se posvetio bavljenju džudom, usavršavajući svoje vještine rigoroznim treninzima. Vlado ima istančan ukus kada su u pitanju žene, preferirajući one koje utjelovljuju osjećaj normalnosti i umjerenosti, dok izbjegava one koje pokazuju nametljivo i dominantno ponašanje u društvu. Otvoreno je priznao nevjeru u prijašnjim vezama, priznajući da je i on doživio izdaju.

  • Tijekom 1990-ih dijelio je strastvenu vezu s poznatom pjevačicom Marinom Perazić, koja ga je slavno nazivala svojim intimnim društvom. Sedam godina bio je u ljubavnoj vezi s Irenom Market, koja je bila zaposlena u njegovoj tvrtki VG Art, a jedno je vrijeme bila i njegova PR menadžerica. Godine 2015. Vlado je od sveg srca čestitao Ireni što se vjenčala sa Srbinom koji živi u Amerika. Uz to, nakratko se upustio u vezu s crnogorskom glumicom Andreom Mugoša, čime je stvorio još jedno poglavlje u svojoj šarenoj romantičnoj povijesti.

Razlog njihovog rastanka bila je njezina nesposobnost nositi se s njegovim načinom života. Još 2013. godine uplovio je u ljubavnu vezu s Milicom Samardžijom, četrnaest godina mlađom manekenkom iz Nove Pazove. Putevi su im se ukrstili na audicijama za spot “Iskreno”.