Prije dva dana je Cecin mlađi unuk proslavio svoj prvi rođendana i okupila se cijela porodica u Titelu a potom i u Cecinoj vii da bi ga proslavili. I Tasa je stigla iz Sevilje ali sama bez Nemanje a razlog njegovog nedolaska nije poznat. Najvjerovatnije je dqa ima profesionalnih obaveza i da iz tog razoga nije pratio svoju suprugu. 

Otkako je započela njihova ljubavna priča, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj otkrili su mirno utočište u Sevilli, izbjegavši ​​bespoštednu medijsku pozornost.S obzirom na to da obitelj Gudelj živi u Španjolskoj, Nemanjino privremeno odsustvo iz Srbije ne predstavlja značajniji izazov.

Nažalost, njegova supruga je morala ostaviti one koji su joj najdraži u Beogradu, situacija koja ne odražava okolnosti njenog supruga.

Stoga i ne čudi što se mlađahna glazbena senzacija svakih mjesec-dva redovito pojavljivala u rodnom gradu.

Nadalje, imala je sreću da je u proteklom razdoblju imala brojne povoljne prilike, počevši od obiteljske proslave Nikole pa nadalje.Nažalost, Anastasija je bila odsutna tijekom divne proslave Krstanovog inauguralnog rođendana.S obzirom na to da je Anastasijina čvrsta veza s bratom Veljkom i njegovom djecom, sigurno joj je bilo teško izostati s tako značajne obiteljske svečanosti.

 

  • Ne samo da nema Cece, nego je vrijedna pažnje činjenica da njezina kći već duže vrijeme redovno posjećuje Beograd bez supruga Nemanje Gudelja.

Od kraja studenoga Nemanja Gudelj je netragom nestao, a gdje se nalazi nepoznato je.

S obzirom na dosadašnje Anastasijine zategnute odnose sa ženskim članicama obitelji Gudelj, točnije Nemanjinom majkom i sestrom, nagađalo se da Nemanja neće biti toplo primljen u kućanstvu Cece Ražnatović.

Suprotno uvriježenom mišljenju, ova izjava je prilično netočna. Osim toga, proslavljeni glazbenik je više puta otvoreno izjavio da je Nemanja najizuzetniji zet na planeti.

U konačnici, ne preostaje nam ništa drugo nego zaključiti da je Nemanja Gudelj u potpunosti angažiran u svojim obvezama u Sevilli, gdje konstantno postiže zapažene uspjehe.

Biografija.

Nemanja je rođen u Beogradu 16. studenog 1991. godine, a potječe iz nogometne obitelji. Njegov otac Nebojša Gudelj, bivši srpski nogometaš porijeklom iz Trebinja, igrao je za Partizan u vrijeme kada se Nemanja rodio. Međutim, kada je Nemanja imao šest godina 1997. godine, Nebojša je karijeru preselio u nizozemsku NAC Bredu, što je potaknulo cijelu obitelj da se zajedno s njim preseli u ovaj nizozemski grad.

  • Anastasija Ražnatović u nedavnom je intervjuu progovorila o zavrzlamama svoje ljubavne veze s Nemanjom Gudeljem. Budući da je duže vrijeme boravio u Nizozemskoj, Nemanja je svoj nogometni put započeo u ovoj zemlji. Tamo je ostao do 2017., kada je odlučio nastaviti svoju karijeru u Kini. Nakon kratkog boravka od otprilike dvije godine u Kini, Nemanja je u kolovozu 2018. krenuo na jednogodišnju posudbu u lisabonski Sporting.

Od 2019. Sevilla je njegov dom nakon što je u srpnju te godine potpisao četverogodišnji ugovor s lokalnim klubom. Anastasija Ražnatović često putuje u Španjolsku kako bi s njim provodila kvalitetno vrijeme, što je potaknulo nagađanja da bi se pjevačica od jeseni mogla trajno preseliti u Sevillu.

 

Nemanja Gudelj ima jaku vezu sa svojom obitelji, uključujući oca Nebojšu, majku Oliveru, brata Dragu i sestru Vanju. Ono što je intrigantno jest da svih petero vode veganski način života za koji vjeruju da je temelj njihova blagostanja i postignuća.

Titulu najplaćenijeg srbijanskog nogometaša trenutno nosi Nemanja Gudelj s godišnjom plaćom od 5.650.000 eura prema pisanju medija.