U hrabrom potezu, Nataša Maza, poznata pjevačica, neustrašivo je prihvatila svoju promjenu spola, postavši javna osoba koja je pionir u tome. Nakon špekulacija oko njezine naklapane veze s bodybuilderom Lepomirom Bakićem, ova transrodna pjevačica postala je poznata i zaokupila pozornost javnosti.

Nakon njihovog susreta dobila je poziv na cijenjeno imanje u Lisovićima kao počasnu gošću, zahvaljujući njegovom utjecaju, zbog sudjelovanja u iznimno popularnom reality showu “Farma”. Međutim, na kraju je odlučio ne ulaziti ni u kakav razgovor s njom. Nataša Maza dosljedno je naglašavala naporno i vrlo stresno razdoblje koje je proživjela prije tranzicije. Unatoč suočavanju s nevoljama, ustrajala je i sada se tješi prihvaćajući sreću svog novopronađenog života. Nataša Maza, transrodna pjevačica, odlučila je ponosno pokazati svoj izgled podijelivši fotografiju u kupaćem kostimu.

Priljev komentara iz online zajednice bio je doista zapanjujući. Valja naglasiti da je Nataša Maza uspješno izgradila sljedbenike na široko priznatoj platformi prilagođenoj zreloj publici, gdje korisnici imaju priliku ostvariti prihod od svojih osobnih slika. Dopustite mi da elaboriram. U svjetlu zategnutih obiteljskih veza i složene financijske nevolje, nevoljko sam otvorio profil na web stranici za odrasle. Međutim, ključno je shvatiti da je ovaj izbor samo privremena mjera i da trenutno nalazim zadovoljstvo u njemu.

Nije sramota ponosno pokazivati ​​svoju tjelesnu građu jer to ne određuje moj identitet niti umanjuje moju vrijednost. Oni koji su zaintrigirani imaju mogućnost pretplate i pristupa materijalima koje objavljujem. Iako moja namjera nije ostati u ovom području na neodređeno vrijeme, težim velikom povratku u glazbenu industriju unutar određenog vremenskog okvira. Predviđam da će se to dogoditi prije nego kasnije, i oduševljen sam dijeljenjem svježih melodija ne samo u Srbiji nego diljem Balkana, šireći sreću na sve.