Kada je riječ o narodnoj glazbi, obožavatelji često uživaju u usporedbama svojih voljenih izvođača. Tijekom godina samo je nekoliko odabranih imena uistinu izdržalo kušnje vremena. Među njima se ističu Lepa Brena, Dragana Mirković i Ceca Ražnatović, koje su se pojavile na glazbenoj sceni u prošlosti, a svoj značaj zadržale su i danas. U carstvu ambicioznih umjetnika koji se bore za priznanje, povremeno se dogodi da se istovremeno pojave dvije iznimno uspješne osobe, što rezultira uočenim osjećajem natjecanja. Dugo se spekuliše o prikrivenom sukobu Milice Pavlović i Aleksandre Prijović.

  • Ove izvanredne osobe ne samo da posjeduju mladolikost i upečatljivu ljepotu, već pokazuju i ogroman talent, hvaleći se besprijekornom evidencijom uspjeha na vrhovima ljestvica. Sudjelovanje u cijenjenom natjecanju “Zvezde Granda” priskrbilo im je pozamašnu i vjernu bazu obožavatelja, koji zdušno prate svaki njihov pothvat. Zadivljujuće je promatrati nedavna izdanja novih albuma i kasnije nacionalne turneje i Milice Pavlović i Aleksandre Prijović. Ovi talentirani umjetnici osigurali su nastupe u cijenjenoj “Štark Areni”. Milica je prva najavila svoj željno iščekivani koncert zakazan za 23. prosinca. Ubrzo nakon toga Aleksandra je otkrila kako planira osvojiti publiku u Areni, i to ne jednom, već dva puta, 29. i 30. rujna. povodom odluke kolegice da prije nje nastupi u Areni.

No, valja napomenuti da joj ovakav rasplet događaja zapravo ide na ruku jer joj daje dodatno vrijeme da se adekvatno pripremi za koncert. Nema sumnje da će oba umjetnika pružiti iznimne i nezaboravne izvedbe. Razina predanosti i predanosti koju oba pjevača donose na svom zanatskom i profesionalnom putu je izvanredna, a ta nepokolebljiva predanost nije promakla pozornosti njihove publike.

  • Iako Aleksandra ne želi insinuirati da se drugi ne trude, ona čvrsto vjeruje da je došao trenutak za njezin dugo iščekivani solo koncert, s obzirom na njeno veliko pjevačko iskustvo od svoje 14. godine. U svakom slučaju, navijači obje glazbenice će nedvojbeno uživati ​​u njihovim zadivljujućim izvedbama, budući da će njihove iznimne sposobnosti i umjetničko umijeće sigurno značajno utjecati na glazbenu scenu i donijeti neizmjerno oduševljenje svojim predanim obožavateljima. Jedna od najpopularnijih zvijezda Grand produkcije je Milica Pavlović, srpska pop-folk pjevačica poznata po svojim očaravajućim nastupima uživo. Njezini su scenski nastupi doista iznimni, što učvršćuje njezin status vrlo tražene umjetnice. Kada je Milica bila mala, njeni roditelji su se razveli, a njen otac je dobio starateljstvo.

Tokom odrastanja većinu vremena provodila je u selu Gornji Bunibrod kod Leskovca, pod starateljstvom babe i dede Rade i Vladimira. Već od malih nogu aktivno je sudjelovala na natjecanjima i bila je članica zbora. Nakon završenog teoretskog odsjeka srednje glazbene škole “Stanislav Binički” u Leskovcu, diplomirala je na Megatrend sveučilištu, smjer odnosi s javnošću u sklopu Fakulteta za kulturu i medije. Uz to, pohađala je i školu zabavne glazbe koju je vodila Aleksandra Radović.

  • Cijeni otvorenu i transparentnu komunikaciju i ima jaku averziju prema nepravdi i neistinama. Tijekom slobodnih sati uživa u aktivnostima kao što su tenis, ples i šetnje. Među omiljenim glazbenicima su Aleksandra Radović i Marija Šerifović. Miličina impresivna izvedba rezultat je njezine predanosti rigoroznim treninzima. Unatoč njezinoj slabosti prema slatkišima, nastoji odoljeti iskušenju. Nažalost, prijateljičin gubitak kontrole za volanom rezultirao je teškom ozljedom pjevačice lijeve ruke. U bolnici je provela dva dana jer nijedan kirurg nije htio obaviti potrebnu operaciju. Što se tiče karijere, Milica se istaknula 2010. godine kada je nastupila na Radijskom festivalu, osvojivši publiku izvođenjem pjesme „Dođi“, skladbe Leontine Vukomanović.