Od trenutka kada je izašla na glazbenu pop scenu, Ceca Ražnatović osvajala je publiku svojim očaravajućim glasom, upečatljivom pojavom i zadivljujućim osobnim životom koji je fascinirao javnost više nego bilo što drugo. Posebna intriga bila je udaja Cece Ražnatović, koja je započela pričama koje su djelovale gotovo nevjerojatno. Naime njen brak sa Arkanom su pratile razne priče.

 

Dugo su kružile brojne vesti o tome da je Željko ošišao Cecu zbog naklapanja o vezi s Harom Samardžićem, te ju potom natjerao na brak. I Ceci i Željku su ove priče bile zabavne, jer nisu znali jedno za drugo kada se ona šišala. Tek nakon što su se upoznali, Željko je izgovorio riječi koje su izazvale njezinu ljubav prema njemu. Jednom prilikom Ceca je ispričala trenutak kada je srela Arkana, a on je izrazio oduševljenje što je konačno upoznao devojku za kojom je čeznuo godinu dana. Zbog silnih emocija sam izgubio svijest.

Unatoč šuškanjima, proslavljena folk pjevačica se na njih nije obazirala jer vjeruje da je živjela bajku sa svojim pokojnim suprugom do njegovog posljednjeg dana. U emisiji  na Blic televiziji gostovala je njena bliska prijateljica Biljana Spasić koja je preuzela na sebe da privede kraju priču o Cecinoj frizuri.

Biljana se susrela sa situacijom u kojoj su bili Ceca i Željko Ražnatović. Za vrijeme mog rada na televiziji imali smo zadovoljstvo da u našoj emisiji gostuje Željko Ražnatović. Nakon snimanja odlučili smo se svi okupiti na kavi. Upravo je u tom trenutku Svetlana ušla, odjevena u elegantan kaput i zadivljujuću bijelu bundu. Željkove oči bile su pune obožavanja kad se okrenuo prema nama i upitao: “Je li to bila ruska princeza ili moja žena?” Ovu simpatičnu anegdotu podijelila je Cecina prijateljica tijekom njihovog gostovanja u emisiji. Nakon što sam svjedočila tom određenom trenutku, bilo mi je nemoguće razmišljati o tome da joj je on ikada nanio zlo. Izraz njegova lica bio je izraz čovjeka duboko zaljubljenog, očaranog ljubavlju. Sigurno da netko u takvom stanju nikada ne bi mogao počiniti ništa loše prema voljenoj supruzi, primijetila je Biljana.