Bilja Jevtić i Aca Ilić, koji se smatraju jednim od najidealnijih parova u našoj glazbenoj industriji, tijekom godina su se etablirali kao suštinski stanovnici Petlovog brda. Oni su u braku decenijama a kruna njihove ljubavi je sin Ivan.  Lokalna zajednica brzo je prigrlila ovaj voljeni pop par po dolasku u susjedstvo. U istom susjedstvu živjeli su u malom stanu od 56 četvornih metara prije nego što su se smjestili u svoju prostranu kuću. Svoj novi dom vrijedno su opremali oslanjajući se isključivo na vlastiti trud. Svojom nepokolebljivom predanošću i ustrajnošću svoje su snove uspješno pretvorili u stvarnost. Među njihovim susjedima živi i cijenjeni harmonikaš Endži Mavrić, koji o slavnom paru govori vrlo pohvalno.

Mavrić je istaknuo kako Aca i Bilja nisu samo poslovni suradnici, već prekrasni obiteljski orijentirani pojedinci. Unatoč tome što su prije desetak godina s Acom surađivali samo na nekoliko pjesama, njihovo je prijateljstvo i dalje čvrsto. Mavrić se često druži s njima, posjećuju ih doma i zajedno slave obiteljske rođendane. Veza koju dijele nadilazi profesionalne veze, budući da im je prijateljstvo iznad svega.

Biljana Jevtić i Aca Ilić vrlo su cijenjeni među susjedima, koji imaju pozitivno mišljenje o omiljenom paru. Prema riječima uposlenice kafića, Aca je stalna mušterija koja rjeđe zalazi u lokal. Acina preferencija naginje prema konzumaciji kave. Uvijek je ljubazan prema sviam i pravi je gospodin. Estradni par, Bilja i Aca, često navrate u supermarket u prvu jutarnju kupovinu, a posjetitelji su oduševljeni njihovim prisustvom.

Radnica u supermarketu pohvalila je Aleksandra Ilića, opisavši ga kao kulturnog i ljubaznog gospodina. Biljanu su, pak, hvalili kao divnu ženu. Kao i mnogi drugi, njihovi glavni proizvodi za prodaju su sir, svinjetina i slanina. Unatoč svom uspjehu, ostaju skromni i uvijek se prema drugima odnose ljubazno, ne očekujući ništa zauzvrat.