Dugo godina se već spekuliše o potencijalnom duetu između Cece i Željka Joksimovića, ali oni nikako da porade na tome. Ipak, čini se da je došao red i na to. O svemu je prva za javnost progovorila pjevačica.

Već dvadeset godina naše uzbuđenje raste u iščekivanju dugo očekivane saradnje Cece Ražnatović i Željka Joksimovića. Konačno, nakon dvije decenije, ove dvije renomirane pjevačice iz regiona udružile su se kako bi proizvele izvanredan duet. Uprkos pokušajima da se njihovo partnerstvo zadrži u tajnosti, vest o njihovoj saradnji procurila je u javnost, a sada je otkriven i naziv njihove pesme.

Miloš Roganović je, kako se navodi, zaslužan za komponovanje pesme pod nazivom “Više od sreće”. Dvadeset godina smo željno iščekivali upravo ovaj trenutak. Pesmu mi je pre godinu dana podelio Miloš Roganović i odmah sam je preneo Ceci. Bez oklijevanja je izrazila svoje duboko divljenje zbog toga.

Željko je otkrio ovu informaciju, rekavši: “Tokom godina nemilosrdnog truda postavili smo određena mjerila. Predaja i poraz nisu u našoj prirodi. Naša nepokolebljiva ambicija i odlučnost nas tjeraju naprijed”, metaforički je dodala Ceca.

Pronalaženje visokokvalitetnih pjesama u današnjoj muzičkoj industriji postaje sve teže. Ova saradnja između Željka i mene je značajna prekretnica, jer je naše blisko prijateljstvo izgrađeno na povjerenju njegov temelj. Željko će preuzeti ulogu producenta, koji će me usmjeravati dok radim sam u zvučno izoliranoj prostoriji.

Imam velike nade da će on biti strpljiv i obrazovan mentor tokom ovog procesa. Uz to, Željko je rekao da postoje dvije verzije naše nove pjesme, a uskoro će biti donesena odluka hoćemo li objaviti obje ili samo jednu. Naš razgovor se dotakao i zajedničkih iskustava i vremena koje smo proveli zajedno.

Željko je u intervjuu za “Blic” otkrio svoj dnevni raspored, otkrivajući kako preferira rano buđenje. Jutarnje obaveze preuzima njegova supruga, nakon čega on preuzima kontrolu. Da bi započeo svoj dan, upušta se u malo televizije prije nego što otputuje na odredište oko 10 sati ujutro. Obično se njegov radni dan završava između pet i šest uveče.

Nasuprot tome, Ceca, kako i sama priznaje, napreduje tokom noćnih sati. Ceca je prokomentarisala transformaciju rutine koja se prirodno dešava nakon braka. Prije nego što je vezala čvor, bila je poznata po svojim noćnim navikama. Međutim, kada se udala, njen raspored se promenio.

  • Ceca je na duhovit način ispričala kako su, tokom tipične večere u sedam uveče Jovani i Željkinoj kući, na kraju ostali do sedam ujutru zbog zanimljivih razgovora koji bi bez muke progutali celo veče. Na 52. rođendan Željka Joksimovića održana je proslava ispunjena radošću i veseljem.

U znak sećanja na ovu posebnu priliku, ljubazno je uputio pozive svojim najbližim prijateljima i saputnicima, koji su se okupili u renomiranom beogradskom klubu. U centru pažnje je nesumnjivo bio izuzetan sat Jovane Joksimović, koji je plijenio poglede svih prisutnih. Dana 20. aprila, Jovana se oglasila svojom pričom na društvenim mrežama kako bi javno proslavila rođendan svog supruga, uz njegovu fotografiju objavila srdačnu poruku.

Sa velikom radošću objavila je prekretnicu svog dragog, koji je sada navršio 52 godine. U znak sećanja na ovu posebnu priliku, ona je ponosno podelila kolekciju fotografija koje su zabeležile svečanosti. Njen besprijekoran modni smisao bio je do izražaja, jer je odabrala elegantnu crnu haljinu i okitila se pažljivo odabranim dodacima, uključujući minđuše, ogrlicu i prsten.

  • Međutim, upravo je sat zaista zaokupio svačiju pažnju. Procijenjen na nevjerojatnih 14.000 eura, ovaj sat ima prepoznatljiv nazubljeni okvir, srebrni brojčanik ukrašen dijamantskim satnim oznakama i elegantno je dopunjen narukvicom od ostriga.