Početkom godine, niko nije ni slutio da bi došlo do razvoda između Harisa Džinovića i Meline. Njih dvoje su svima djelovali kao sretan bračni par, ali ipak nije bilo tako svih ovih godina.

Nekada radosni par u emisiji, Haris i Melina Džinović sada su u centru pažnje javnosti. Tokom intervjua, pjevač je otkrio da je njegova supruga naglo otišla bez ikakvih naznaka, što je dovelo do zategnutih odnosa sa njegovim sinom. Uprkos izveštajima koji sugerišu da je njihova ćerka ostala verna majci, Đina Đinović ju je nedavno prestala pratiti na Instagramu.
Đinina nedavna objava zaintrigirala je sve, a mnogi su to protumačili kao da je zauzela stav u sukobu svojih roditelja. Uz zadivljujuću fotografiju na kojoj su prikazane dvije šoljice kafe, napisala je: “Kafa ima smirujući efekat na sve.” Haris je nedavno otkrio da je Melina posjetila njihovu zajedničku vilu kako bi pokupila svoje stvari. Melina nije pokušala da me kontaktira.
Po njenom dolasku u kuću, odmah sam kontaktirao nadležne. U njenom je pravu da preuzme svoje stvari, jer posjeduje svoj stan na suprotnoj strani grada. Svrha njene posjete mi je ostala nepoznata, što me je navelo da uključim policiju. Obojica smo dali izjave i time je stvar završena. U zraku se osjećao dašak provokacije, ali razlog njenog odbijanja da ode ostao je misterija.
Ona je nepokolebljivo tvrdila da je vlasništvo nad kućom, uprkos molbama nas četvorice koji smo bili prisutni. Napeta tišina je bila teška, jer smo se bojali da će situacija prerasti u fizički sukob. Ovi detalji su objavljeni tokom emisije “Premijera – vikend specijal”.
  • Prema izvoru, svim posmatračima je evidentno da je nekada živa zajednica između Meline i Harrisa odavno izgubila svoj sjaj, zbog čega je njihov predstojeći razvod samo formalnost. Uprkos tome što se njihova veza znatno ohladila prije nego što je Melina otišla s porodičnog imanja, ona je vješto prikrila pravi katalizator raspada njihovog braka: muškarca kojeg je upoznala prethodne godine i s kojim je potom krenula na romantično putovanje.
Kruže glasine da je pronašla novi romantični interes, veoma traženu osobu u očima javnosti. Oni ugrabe svaku priliku da provedu vrijeme zajedno, a on je osipa raskošnim poklonima i ljubavlju, izazivajući u njoj uzbuđenje mladalačke zaljubljenosti. Kako bi zadržali svoj neukaljani profesionalni imidž, te prepoznajući važnost njegovog primarnog posla, zajednički su odlučili da svoju vezu skrivaju što je duže moguće.
26. septembra rođen je Haris Džinović, ličnost koja je nesumnjivo ostavila trajni utisak na prethodnu deceniju i koja će nesumnjivo ostati upamćena tokom prvih decenija narednog stoljeća. I tu se ne zaustavlja. Njegova muzika će nastaviti da odjekuje, povećavajući vrednost kako vreme odmiče. Želim da pojasnim da izostanak pominjanja godine rođenja u ovoj biografiji ne treba posmatrati kao pokušaj prikrivanja bilo kakve informacije.
 Umesto toga, kao što je pesnik jednom elokventno izrazio, godine nemaju nikakvog značaja kada su u pitanju stvari srca. Haris, svojim bezvremenskim prisustvom, uvek uspeva da izazove osećaj mladosti u nama. Njegove pesme su našle trajno mesto među melodijama koje će se zauvek čuvati i pevati. Zbog toga njegove godine ostaju vječno mladenačke. Svakim stihom, svakim dahom i svakim naporom da prenese ogromnu ljepotu i veličinu ljubavi, Haris nam ulijeva osjećaj koji osvaja i ostaje. Ljubav, kao i njegova muzika, ne poznaje granice vremena i traje u nedogled.