U javnosti je odjeknula vijest da je poznata voditeljka Dušica Jakovljević dobila otkaz na Hype televiziji gdje je vodila svoju emisiju. Podsjećanja radi, Dušica je dugo godina krasila emisije na Pink televiziji, a njena odluka da pređe na Hype je mnoge iznenadila.

Dušici Jakovljević prestanak radnog odnosa u „Hype produkciji” desio se tek pet meseci od njenog mandata, a ovaj događaj je odmah prenošen na televizijskom kanalu kompanije. Insajder je prvo procurio ovu informaciju novinarima, a naknadno ju je potvrdio Saša Mirković, vlasnik i direktor “Hype Production”.

Prema informacijama izvora, Dušičin otkaz je direktna posledica njene nesposobnosti da ispuni tražene kriterijume. Saša Mirković ju je zamišljao kao harizmatičnu voditeljku koja će privući zapažene ličnosti u svoju televizijsku mrežu, ali se te težnje, nažalost, nisu ostvarile.

U proteklih nekoliko mjeseci plate su joj smanjene zbog neovršenih zadataka, a njihova saradnja prekinuta je prije manje od dvije sedmice. Iako se Saša uzdržao od davanja detaljnih informacija o poslovnom sporu, ipak je potvrdio da je Dušica smijenjena sa funkcije. „Mirković je ukratko potvrdio istinu da Dušica više nije zaposlena.

Neću iznositi više detalja o tome.“ Dušica je donela odluku da napusti Televiziju Pink nakon desetogodišnjeg staža, a odlazak je usledio u novembru 2023. godine. Dušica Jakovljević godinama je krasila ekrane televizije “Pink” kao istaknuta ličnost, odišući bezgraničnim oduševljenjem što je deo tako prestižnog tima.

Bila je nadaleko poznata kao zaštitnica i predstavnica ružičaste mreže, zbog čega je njen iznenadni odlazak iz organizacije zapanjio njene brojne obožavatelje. Nedavno je Dušica Jakovljević progovorila o svom raskidu, izražavajući duboko razočaranje i nezadovoljstvo ukupnim okolnostima.

Na televiziji sam čvrst u svom odbijanju da se izvinim za svoje godine. U ovoj fazi svog života više se ne osjećam primoran da opravdavam ili dajem objašnjenja za svoje postupke, čak ni sebi. Nema razloga da se izvinjavam zbog svog porekla sa Dorćola ili što samouvereno koračam u štiklama kroz Skadarliju. Međutim, moram priznati da su priče koje se tiču ​​moje porodice predstavljale značajan izazov.

U jeku sezone, koja mi je bila krajnje nezamisliva, tokom gostovanja u emisiji Snežane Dakić otkrio sam da sam se zapravo obratio rukovodiocima televizije sa zahtevom za kredit za obezbeđenje stana. Nakon dvogodišnjeg perioda iščekivanja, moja želja i uvjerenje su se usredsredili na akumulaciju značajne sume novca na svom bankovnom računu. Ja sam vredno odvajao dio svoje plate za ovu namjenu, s namjerom da osiguram kredit za stan.

  • Dato je uvjeravanje da će ovaj problem biti riješen. Strpljivo sam čekao dvije godine, suzdržavajući se od postavljanja bilo kakvih neopravdanih zahtjeva. Samo moja djeca, koja borave na ogromnom posjedu od šest hiljada kvadrata koji pripada nekom drugom, treba da imaju pravo na šezdeset kvadrata. Pored toga, voditeljka je izrazila očekivanje da će po završetku emisije dobiti razne reakcije. Uz suze koje su joj tekle niz obraze, Dušica je prenela svoju strepnju zbog mogućih posledica njenog otkrića.

Dok je odmeravala mogućnost da se povuče sa svoje pozicije, marljivo je kreirala srdačnu poruku u kojoj je opisala trenutnu situaciju. U okviru ove poruke, ona je otvoreno priznala da je primila neodoljivu ponudu. Ipak, samo šezdeset minuta kasnije, dobila je kratak odgovor koji se sastojao od usamljene riječi: “Koja je cijena?”