Sve češće u javnost ispliva vijest o tome kako su naše poznate glumice i pjevačice bile ljubavnice u nekom periodu svog života. Kod nekih je ta uloga presudila da li će nastaviti biti s tim čovjekom u odnosu ili ne, a kod nekih se neslavno završilo.

U centru pažnje je zanosna glumica Alka Vuica, koja je bez muke osvojila srca slavnih šarmera. Priča se da i Brega i Bajaga nisu mogli da odole njenom neodoljivom šarmu i da su joj divljenje izrazili kroz svoje kultne muzičke kompozicije. Nepogrešivo ispoljavanje Alkine duboke ljubavi prema umetniku Vuku Veličkoviću bilo je očigledno, a njihova veza je na kraju dovela do radosnog dolaska njihovog sina Arijana.

U domenu iniciranja romantičnog sastanka, uvijek sam se suzdržavao od prvog koraka. Dok sam sposoban da pokažem interesovanje za nekoga, utehu nalazim u strpljivom posmatranju odvijanja događaja, slično nepogrešivoj jasnoći koju pokazuje Alka Vuica.

Pažnju je prvenstveno privukla Alkina veza sa fudbalerom Igorom Štimcem, koji je igrom slučaja bio u braku sa Suzanom Žunić, bivšom miss Jugoslavije. Suzana je dobila Alkino duboko priznanje, jer je Alka priznala nevolju koju joj je nanijela. Konvergencija njihovih života dogodila se usred haosa, vođena njihovom međusobnom naklonošću prema određenoj individui i njihovom nepokolebljivom vjerom u njega.

Alka je tu činjenicu otvoreno priznala tokom intervjua, a Suzana je iznijela i svoje viđenje toga. Zaista je ponižavajuća spoznaja otkriti da sam se često nalazila u društvu osoba s kojima me je muž izdao. Nisam znao za njihovo učešće u njegovoj nevernosti. Začudo, te žene, posebno Alka, imale su značajnu ulogu u pozitivnom promjeni toka mog života, kako je rekla.

  • Alka Vuica, hrvatska pjevačica poznata po svom neortodoksnom pristupu, drži se konvencionalnijeg stava u ophođenju sa suprotnim polom. Ona čvrsto tvrdi da nikada nije napravila prvi korak u potrazi za muškarcem, smatrajući to neskromnim i nespojivim sa ženstvenošću. Kako se u junu bliži 63. rođendanu, ona ostaje odlučna u svom odbijanju da prizna bilo kakvu vrstu starosne diskriminacije.

Madonna, koja je stalno pod lupom, trpi neprestane kritike zbog prihvaćanja svoje seksualnosti. Kritičari je brzo osuđuju što je nosila haltere u šezdesetim godinama, uprkos činjenici da izgleda znatno mlađe od Al Pacina i Roberta De Nira, dvojice starijih gospodina koji imaju djecu u osamdesetim. Društvo, kako napominje otvorena Alka Vuica, pokazuje primetnu sklonost prema ženama kako stare.

Objavu 62. rođendana Alke Vuice objavila je na svom Instagram nalogu, gde je radosno pokazala buket koji je ujutru dobila na kućnom pragu. Potom je u Zagrebu priredila slavljenički skup, kojem su prisustvovali njeni dragi prijatelji.

Veliki trijumf ove intimne afere evidentan je kroz rastuću kolekciju videa i fotografija koje se dijele na različitim platformama društvenih medija. Zbirka vizualnih dokaza, uključujući fotografije i video zapise, otkriva uočljivo prisustvo većeg skupa, uglavnom Alkinih poznanika iz Hrvatske.

Ipak, prilika je donela nepredviđeni obrt uz prisustvo brojnih gostiju iz Beograda. Među ovim gostima bila je i Sanja Marinković, koja je sa Alkom bila samo kratko. Nakon što ju je predstavio zajednički prijatelj, hrvatska kantautorica je pokazala svoj talenat izvodeći zadivljujući splet pjesama na Marinkovićevoj proslavi rođendana.

Gosti na priredbi bili su puni iščekivanja, što je Sanju navelo da ljubazno prihvati Alkin poziv da bude ugledna gošća na njenom predstojećem rođendanu. Nakon svoje prve posjete Zagrebu, Sanja je iskoristila priliku da dublje uđe u zamršenosti glavnog grada Hrvatske, krenuvši na turneju ubrzo nakon što se oporavila od noći veselog veselja koje je trajalo do kasnih sati.

  • Tokom izuzetne proslave 62. rođendana Alke Vuice, prisutnima je priređeno izuzetno i nezaboravno iskustvo. Nisu znali koliko će ona uživati ​​u svečanostima. Bez sumnje, priče i fotografije koje bilježe ovaj značajan događaj će se prepričavati i njegovati godinama koje dolaze.