Bivši dečko Rade Manojlović raskinuo je njihovu vezu i odlučio se upustiti u ljubavnu vezu s njenom sestrom.

 

Nakon razlaza s Harisom Brkićem, pjevačica Rada Manojlović odlučila je tajiti svoj ljubavni život, suzdržavajući se od otkrivanja detalja u javnosti. Ovo označava značajan odmak od njezinog prethodnog pristupa, budući da je s medijima otvoreno razgovarala o svojim romantičnim vezama i njihovim završecima.

U razdoblju dok je Rada Manojlović bila u vezi s Momirom Gajićem, koji je bio košarkaški trener, njihova veza je burno prekinuta. Nakon njihovog prekida, Gajić je rekao da mu je Rada bila podrška u teškim vremenima, ali da su se njihove emocionalne putanje razišle. Rada je, osvrćući se na situaciju, priznala da je trebalo zauzeti graciozniji i profinjeniji pristup. Čak je sugerirala da bi se, kao žena, mogla nositi sa situacijom s većom elegancijom.

Manojlovićeva je otkrila da se s bivšim dečkom često svađala oko problema koji su se ponavljali, a pritom mu je zamjerala pretjerano povjerenje drugima.

Pjevač je suosjećao s njim, priznajući da je vjerovao drugima koji su ga na kraju iskoristili. Dodatno, pjevačica je napomenula da je Momirova sestra nikad nije u potpunosti prigrlila.

 

“Moram reći, njegova obitelj, i majka i otac, iskazali su mi neizmjernu dobrotu, ponašali su se prema meni kao prema vlastitom djetetu. Upućujem im najtoplije pozdrave, zaista su izvanredni pojedinci! Nažalost, čini se da zlo postoji posvuda, kako kaže izreka, zaova ili zlaova – kako je u tom trenutku priznao pjevač.”

Nakon što je pažljivo saslušao Radu, bivši dečko Rade Manojlović oštroumno je primijetio da je Momirova sestra nikada nije željela za potencijalnu snaju.

“Nikada me nije cijenila ni častila. Vjerovala je da ne zaslužujem nju, običnu narodnu pjevačicu sa sela. Koliko se možeš popeti! Zbog nje sam nastavio postojati. Ona je kraljica, dugo Neka je živa”, otkrila je Rada domaćim medijima, dok je Momirova sestra odlučila da se ne upušta u priču bivše snahe. Gajićeva sestra je u to vrijeme izrazila takav osjećaj, dok je njegov otac bio riječitiji:

 

“Kakve veze ima što je Rada folk pjevačica sa sela? Hajdemo se fokusirati na posao. Bila je izuzetna, apsolutno u pravu. Prava domaća djevojka, naša. Pristojna, lijepo vaspitana, nikad ništa ružno nije rekla. Nemam ništa osim pohvala za njihov odnos, a što se tiče Do, uvijek smo radili ono što smo smatrali najboljim nikada nam ništa nažao nije napravio”, svjedoči Momirov otac.

BONUS TEKST:

  • Radmila Rada Manojlović, rođena 25. kolovoza 1985. godine u Požarevcu, cijenjena je pjevačica narodne muzike iz Srbije. Odrasla u selu Četerež, srednju školu završila je u Velikoj Plani da bi potom upisala Ekonomski fakultet u Kragujevcu. U dobi od devetnaest godina dogodila se tragedija kada je njezina majka podlegla raku grlića maternice. Suočena s financijskim teretom svog obrazovanja, izdržala je izazovan način života. Srećom, njezin otac Rade pružio joj je nepokolebljivu podršku i prenio joj svoj glazbeni talent.

Osim toga, dijeli blisku vezu sa svojom mlađom sestrom Marijom, a ima i polubrata po imenu Nenad, koji je također uključen u glazbenu industriju. Njezina ljubavna veza s kolegom Milanom Stankovićem započela je 2008. godine, a kulminirala je vjenčanjem na pitoresknoj crnogorskoj obali u Utjehi. Međutim, nemilosrdni nadzor medija pokazao se previše za njih, što je dovelo do njihovog prvobitnog razdvajanja sljedeće godine. Srećom, uspjeli su se pomiriti i odlučili na zajednički život.

  • Godine 2010. pojavile su se tenzije između Milana i Saše Popovića nakon njihova sudjelovanja na Eurosongu. Rada je u tom periodu čvrsto podržavao Milana, čime je njegova pozicija u Grandu bila ugrožena. 2011. pojavila su se nagađanja da će se vjenčati na Maldivima, no ti se planovi nikada nisu ostvarili. Kružile su glasine da je Milan bio nevjeran Nikoliji Jovanović, kćerki Vesne Zmijanac, ali Rada je oštro demantovala te navode. Milan se 2012. iselio iz zajedničkog stana, što je dovelo do njihovog konačnog prekida.

Pjevačica je 2013. godine utjehu pronašla u zagrljaju Momira Gajića, košarkaškog trenera koji je inače bivši dečko Katarine Rebrače. Zanimljivo je da je Momir prije toga bio u braku s oboljelom od raka koju je uzdržavao u njezinoj borbi s bolešću. Postojala je veza između Srbije i Amerike za koju su se Rada i on zalagali. No, u ljeto 2015. godine raskinuli su vezu, a šuškalo se da Momiru smeta Radina profesija.