Javnost je ostala nepoznata da postoji sin Vanje Milošević.

 

Poznati beogradski ginekolog Vanja Milošević i pjevačica Snežana Đurišić već godinama održavaju skladnu i ljubavnu vezu.

Usred naleta medijskih izvješća o prijevarama, sporovima i neotkrivenom očinstvu, par nastavlja prkositi svim izgledima i svladavati prepreke. Međutim, još uvijek postoje aspekti njihovih života koji ostaju tajna. Javnost nije dobro upoznata s obitelji ginekologa, a fotografija na društvenim mrežama nehotice je otkrila sina Vanje Milošević iz prošlog braka.

Na popularnoj društvenoj platformi TikTok osvanula je fotografija koja bilježi trenutak obiteljskog veselja i otkriva nevjerojatnu sličnost Saleta, najstarijeg sina Vanje Milošević, i njegova oca. Pažljivi sljedbenici brzo su primijetili ovu nevjerojatnu sličnost, osobito u njihovim zajedničkim plavim očima.

 

Priča se da potomci Vanje Milošević i Snežane Đurišić održavaju jaku i pozitivnu vezu, a Snežana ga je prigrlila kao svoje dijete. Sale je pak spremno prihvatio Snežanu kao Vanjinu družicu, što je rezultiralo kohezivnom i skladnom obiteljskom dinamikom.

U obitelji Snežane Đurišić troje je djece. Uz sina Marka, ponosna je majka i dviju kćeri Teodore i Maje.

BONUS TEKST:

Putovanje kroz vreme oduvek je bilo predmet mašte ljudi. Zamisljali su sebe kako skaču unapred ili unazad kroz godine, istražujući prošlost ili budućnost. Ali, da li je to zaista moguće?

  • Teoretski, putovanje kroz vreme je moguće prema principima opisanima u Albertovoj teoriji relativnosti. Prema ovoj teoriji, vreme nije konstantno, već se može izobličiti pod uticajem gravitacije i brzine. Na primer, što je neko bliže masivnom objektu poput planete ili zvezde, vreme za njega teče sporije u odnosu na nekog ko je dalje.

Ali kako bismo zaista putovati kroz vreme? Jedna od teorija jeste putovanje kroz crne rupe. Prema ovoj teoriji, osoba bi mogla da putuje kroz crnu rupu, koja bi je prebacila u drugu dimenziju vremena i prostora. Međutim, problem je u tome što bi osoba verovatno bila uništena ogromnom gravitacijom crne rupe.

  • Druga teorija je putovanje kroz vreme putem vremenskih mašina. Ova ideja je česta u naučnoj fantastici, ali nije potkrepljena naučnim dokazima. Prema ovoj teoriji, osoba bi mogla da koristi vremensku mašinu koja bi je prebacila u prošlost ili budućnost. Međutim, to bi zahtevalo ogromnu energiju i tehnološki napredan sistem.

Ipak, iako su ove teorije fascinantne, trenutno ne postoje naučni dokazi koji bi potvrdili mogućnost putovanja kroz vreme. I pored toga, ljudi nastavljaju da sanjaju o ovom konceptu i istražuju mogućnosti koje bi nam putovanje kroz vreme moglo pružiti.

  • U svetu književnosti i filma, putovanje kroz vreme je često tema koja se istražuje. Knjige poput “Vremeplov” H.G. Wellsa ili filmovi poput “Povratak u budućnost” su samo neki od primera koji istražuju ovu fascinantnu ideju.

U zaključku, putovanje kroz vreme ostaje jedna od najuzbudljivijih i najmisterioznijih tema u nauci i mašti ljudi. I dok se čini da je trenutno van dosega naše tehnologije i razumevanja, ko zna šta nam budućnost može doneti. Možda jednog dana, putovanje kroz vreme postane stvarnost, a mi ćemo biti svedoci najveće avanture u istoriji čovečanstva.