Haris je svojim mišljenjem uspio iznenaditi Đinu Džinović. Raspad braka Harisa i Meline Džinović izazvao je veliku pozornost, a Haris je javno otkrio zamršene detalje njihove veze o kojoj se i dalje ne prestaje pričati. Raspad njihove zajednice postao je očit nakon pjevačičinih iskrenih otkrića i skandala koji se odvijao u njihovoj vili. Dok njihova djeca, Đina i Khan, nisu davali nikakve službene izjave u vezi s razvodom roditelja, Haris je medijima otkrio da je njihov sin Khan jako potresen na svoju majku zbog događaja koji su se dogodili.

  • Opisao ju je kao “divnu majku”, ali je izrazio svoju žalost jer se nije čuo s Khanom više od mjesec dana. Đina Džinović ima vrlo vidljivu prisutnost na društvenim mrežama, često dijeleći osobne videe i fotografije. Suprotno tome, Khan radije ostaje neprimjetan u javnosti. Unatoč diskretnom pristupu njihove djece, Haris je medijima otkrio da Khanov sin gaji duboku ogorčenost prema majci, etiketirajući je kao “izuzetnog roditelja” s kojim nije komunicirao više od mjesec dana.

Kaan se radije drži povučeno u javnosti, dok Đina Džinović aktivno komunicira sa svojom publikom na društvenim mrežama, često dijeleći osobne videe i fotografije. Kao strastveni korisnik TikToka, često komunicira sa svojim pratiteljima i čak je otkrila svoju sposobnost skrivanja istine od onih koji je prate. Prije svega, istaknula je da njezino djelovanje na TikToku obuhvaća širok spektar. Od vlogova do druženja sa svojim pratiteljima, posvećuje mnogo vremena i truda. Njezine pratitelje posebno zanima njezin fizički izgled i prehrambene navike, zbog čega je podijelila fotografije i videa iz svoje prošlosti.

  • Ovi vizualni prikazi pokazuju oštar kontrast između njezine prijašnje sebe, koju opisuje kao “loptu” i “katastrofu”, i njezine sadašnje sebe. Zapravo, ona tvrdi da se njezin izgled toliko značajno promijenio da se osjeća kao dvije potpuno različite osobe kada se uspoređuje od prije samo godinu dana i danas. U emisiji “Praktična žena” Đina je otvoreno ispričala kako je često traže savjete o svojoj rutini vježbanja, iako sama više ne trenira aktivno. Međutim, priznala je da je povremeno natezala istinu kako bi održala dojam da je aktivna.

Spomenula je kako ponekad tvrdi da i dalje trenira, iako u stvarnosti radi samo nekoliko vježbi jednom tjedno bez ičeg posebnog. Tijekom svoje adolescencije susreo sam se sa značajnim problemom s izgledom lica, čije je rješavanje zahtijevalo velike napore. Bilo je to izazovno razdoblje puberteta i samospoznaje. Ipak, uspjela sam postići čist ten i sada nastojim uvjeriti druge djevojke da su prištići sasvim normalni. Jednom sam podijelio fotografiju bez ikakvih filtera, uspoređujući je s uređenom verzijom i dobio neočekivano pozitivne reakcije. To me ugodno iznenadilo i donijelo neizmjernu sreću.

  • Tada je Harisova i Melinina kćerka, Đina Džinović, iznijela iznenađujuće mišljenje o Harisu, otkrivši da joj on nenamjerno stvara tremu i pritisak kada je pjevanje u pitanju. Ovo otkriće mnoge je zateklo nespremne, jer to nije bilo nešto što bi itko očekivao. Unatoč tome, Đina i dalje ima relativno nizak interes za pjevanje i modu. U ovom trenutku ne postoji ništa posebno zadivljujuće ni na jednom ni na drugom planu što bi pobudilo moje zanimanje. Iako imam dara za pjevanje, to često dovodi do kritika. Dok moja mama cijeni moje pjevanje, tata ne. Zapravo, on je sklon najviše kriviti mene. S obzirom na njegove iznimne pjevačke sposobnosti, osjećam dodatnu težinu očekivanja. Ovo je iskreno mišljenje koje je izrazila Đina.