Nakon 24 godine braka, pjevačica je progovorila o ranoj fazi veze s Tonijem Bijelićem, s kojim je trenutno u razvodu. U razdoblju od 24 godine pjevačica i poduzetnica bili su u braku i dobili dvoje potomaka, sina Marka i kćer Manuelu. Unatoč naizgled idiličnoj priči prikazanoj kroz simpatične Instagram snimke i njihovu raskošnu rezidenciju u austrijskom dvorcu, ova očaravajuća priča zapravo je završila prije tri godine, jer Dragana i Toni sada žive na različitim lokacijama.

  • Pjevačica je razvod pripisala nepomirljivim razlikama i sve većoj podjeli koja je s vremenom postajala nepremostiva. Tijekom nedavnog intervjua na radiju Extra FM, pjevačica je pričala o svom izboru da se uda za Bijelića. Želja za obitelji i djecom nadjačala je sve predodžbe o tradicionalnoj ljubavi u ovoj konkretnoj situaciji. U meni je postojala duboka praznina koju je trebalo ispuniti.

Unatoč tome što više nisam u dvadesetima, nisam mogla ignorirati potrebu za potomstvom u dobi od 32 godine. Moja je čežnja za obitelji bila ogromna. Presudno mi je bilo što o njemu nisam imao nikakvih predznanja. Jednostavno sam ga cijenio kao osobu. Ono što je bilo najvažnije je da je unio osjećaj normalnosti u moj život. Nisam željela da moj muž bude slavna osoba. Iskreno se trudio da me pridobije pokazujući svoj pravi karakter, jer je jedino tako mogao osvojiti moje srce – kroz smiješak je objasnila pjevačica, dajući naslutiti da Toni u to vrijeme nije bio toliko materijalno sposoban. dobrostojeći kakav je danas.

  • Godine 2001. Dragana i Toni izmijenili su zavjete na maloj privatnoj svečanosti održanoj u Austriji. Par se odlučio za intimno slavlje, dijelom i zbog nesretnih okolnosti koje su spriječile Draganinu obitelj da dođe na vjenčanje. Kriza u domovini i poteškoće oko dobivanja vize onemogućili su prisustvo njezinih najmilijih. Unatoč skromnom okupljanju od dvadesetak ljudi, Dragana se rado prisjeća ove prigode, smatrajući je jednom od najdražih trenutaka u svom životu.

Idilična slika vječne ljubavi Dragane Mirković i Tonija Bijelića razbijena je kada je poznata pjevačica priznala da je podnijela zahtjev za razvod, unatoč neumoljivim naporima da spasi brak i očuva obitelj. Rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, Dragana Mirković slovi za jednu od najistaknutijih osoba balkanskog pop-folk žanra. Njezin utjecaj i uspjeh vidljivi su u nevjerojatnoj prodaji od gotovo 10 milijuna albuma, čime je postala dominantna sila u glazbenoj industriji tijekom 80-ih i 90-ih, te učvrstila svoju poziciju jedne od najprodavanijih umjetnica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj.

  •  Njezina popularnost nadilazi granice, što se vidi po rasprodanim koncertima u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni. Naime, ušla je u povijest kao prva srpska pjevačica koja je predvodila veliki solistički koncert u Turskoj. Osim glazbenih ostvarenja, Dragana se proslavila iu filmskoj industriji te je ponosna vlasnica televizije “DM Sat”. Ugledna američka publikacija “Billboard” usporedila je njezin utjecaj s utjecajem kultnih umjetnica poput Madonne i Lady Gage. U međuvremenu, u Srbiji je od milja zovu “kraljica zabavne glazbe” ili “luče iz Kasidola”, što joj je poslužilo kao inspiracija za album “Luče moje” iz 2006. godine.

Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, Dragana Mirković je svoje formativne godine provela u Kasidolu, ljupkom gradiću u blizini Požarevca, kao članica šesteročlane obitelji. Njezini najraniji susreti s glazbom mogu se pratiti unatrag u djetinjstvo, gdje je razvila duboko poštovanje prema toj umjetničkoj formi kroz izvođenje harmonike svog djeda Dragutina. Svoju glazbenu sklonost pokazala je još u ranoj mladosti, a svoju prvu pjesmu “Devojka sokolu zulum čila” Dragana je savladala sa samo pet godina.