Milica Dabović, bivša košarkašica, česta je tema domaćih medija zbog svojih provokativnih postupaka. Nedavno je napravila profil na web stranici za odrasle i sve češće dijeli golišave fotografije na raznim društvenim mrežama. Evidentno je da je Milica bila svjesna kolike će joj pažnje pripasti, a ova strategija joj je značajno podigla popularnost u javnosti i medijima. Milica trenutno nastavlja da redovno ažurira svoj profil na društvenoj mreži “Only Fans”, a najnoviji medijski napisi vrte se oko njene navodne obnove veze sa bivšim ili sadašnjim dečkom.

Naime, Milica Dabović zarađuje prodajom intimnog sadržaja putem web stranice za odrasle, a osim bavljenja eksplicitnim fotografiranjem na spomenutoj platformi, nedavno se pojavila i jedna osebujna fotografija malo drugačije prirode. Prvu fotografiju na kojoj su Milica Dabović i njen novi-stari dečko ona je podijelila na Instagramu.

Osoba s kojom se zapravo pomirila je njen bivši partner Milan Cvetinović, s kojim je nedavno otputovala u SAD nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti. Miličina objava jasno dokazuje da se trenutno odlično zabavljaju u Las Vegasu. Milica je u opisu svoje slike izrazila ideju suzdržavanja od osude i recipročne prirode ljubavi i oprosta. Naglasila je važnost neosuđivanja kako bi se izbjeglo da i sam budeš osuđivan. Nadalje, istaknula je moć oprosta, jer ono vodi do oproštenja. Nadalje, Milica je istakla značaj ljubavi, rekavši da kada se voli, oni će mu tu ljubav uzvratiti.

Među pojedinim pratiteljima probudila se znatiželja oko ishoda višemjesečnih optužbi, zbog čega je Milica otkrila djeliće burne svakodnevice svog partnera, koja se manifestirala kroz razne poroke. Među temama koje je pokrenula su kocka i alkohol… Na upit o situaciji, bivši košarkaš samouvjereno je rekao: “Mi im pružamo potrebno liječenje.” No, brojni njezini pristaše oštro su reagirali na ovu izjavu, tvrdeći da Milica nikada nije istinski brinula za svog bivšeg partnera te sugeriraju da je to objašnjenje samo prikrivanje pravih motiva njihovog rastanka.