Voditelj Ognjen Amidžić u nedavnoj epizodi svoje emisije pojavio se malo izmijenjeno, jer su njegove sijede postale uočljivije. Koristeći svoj prepoznatljivi samozatajni humor, Ognjen je iskoristio priliku u ovoj situaciji da se našali i podijeli sa svojim pratiteljima na svom Instagram profilu. Voditeljica je, obraćajući se gledateljima, gostima i pratiteljima, izrazila osjećaj tuge izazvan njihovom prisutnošću, ali je brzo prešla u laganu i duhovitu poruku. Amidžić se oglasio na svom Instagram profilu i podijelio fotografiju koja je svima privukla pažnju.

  • Na slici su njegova kosa i brada doživjele nevjerojatnu transformaciju, potpuno sijede. Uz fotografiju je ostavio kratak, ali intrigantan komentar: “Preko noći”. Voditeljica je, obraćajući se gledateljima, gostima i pratiteljima, izrazila osjećaj tuge izazvan njihovom prisutnošću, ali je brzo prešla u laganu i duhovitu poruku. Ognjen Amidžić, poznati srpski voditelj i glazbenik, na svom je Instagram profilu podijelio vijest o uzbudljivom događaju koji se dogodio preko noći. Rođen 17. lipnja 1975. godine u Šapcu, trenutno živi u Beogradu. Tragično, njegov otac Zoran, novinar, izgubio je život 1991. godine izvještavajući s ratišta u Hrvatskoj. Nakon ovog stravičnog događaja, Ognjen se zaposlio na TV Šabac i postao voditelj popularne glazbene emisije “Vi-Džej 015”.

Nakon završene gimnazije u rodnom gradu, nastavio je studije u Beogradu. Kao priznanje za njegov talent i potencijal, Ognjen je dobio stipendiju RTS-a i nastavio raditi u raznim emisijama poput Jutarnjeg programa i Dnevnika, te vođenje glazbene emisije “Garaža”. Godine 2001. prelazi na TV Pink, gdje u Jutarnji program uvodi jedinstven i zabavan koncept. Obukavši pidžamu, pozvao je goste da mu se pridruže u krevetu. Neke od nezaboravnih emisija koje je stvorio u to vrijeme su “Balkan net”, “Džekaranje”, “Najbolji prijatelji” i “Sav taj Pink”.

  • Od 2008. godine Ognjen preuzima ulogu voditelja vrlo zabavne emisije koja je kasnije proglašena najboljom emisijom sljedeće godine. Ova emisija se emituje na TV Pink iu njoj osim Ognjena gostuje i njegov alter ego Oskar Savić. U rujnu 2016. američki voditelj Andy Cohen optužio je Ognjena da mu je ukrao cijeli koncept showa te ga čak nazvao idiotom. Međutim, kasnije je otkriveno da je Cohenova emisija zapravo premijerno prikazana godinu dana nakon Ami G Showa. Ognjen je kroz svoju karijeru imao privilegiju ugostiti brojne poznate ličnosti među kojima su i najbolji svjetski teniser Novak Đoković, ali i Velimir Bata Živojinović, Seka Sablić, Branislav Lečić, Zdravko Čolić, Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Seka Aleksić. , Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević, Sandra Afrika, i mnogi drugi.

Ognjen je 2008. također sudjelovao u natjecanju “Plesom do snova” gdje je zajedno s Draganom Krdom došao do finala. Jedan od Ognjenovih motiva za sudjelovanje u natjecanju bila je pomoć Dragani koja je tragično izgubila majku od očeve ruke, što je rezultiralo uništenjem njihove obiteljske kuće. Od 2009. godine Ognjen je voditelj reality showa Farma.

  • Kolegica mu je i Aleksandra Jeftanović, njegova sestrična. Kao voditelj reality showa Dvor 2011. pokazao je svoj talent. Budući da je bio najstariji sin u obitelji, baka ga je obasipala nježnošću, što je rezultiralo maženim odrastanjem. Tijekom godina u osnovnoj i srednjoj školi, imao je buntovnu prirodu, često zanemarujući učenje. Ipak, njegovo je djetinjstvo bilo ispunjeno neizmjernom radošću i napredovao je pod vodstvom svoje obitelji pune ljubavi. Osim akademskog bavljenja, bavio se i rukometnim i nogometnim trenerskim ulogama. Uz sportske napore, kultivirao je svoj glazbeni talent savladavajući gitaru i bubnjeve. Nadalje, zadržao je snažnu vezu sa svojom mlađom sestrom Majom, njegujući skladan bratski odnos.