Tek je kasnije otkrila pravu prirodu odnosa svojih roditelja. Zorica Brunclik, poznata pjevačica, imala je jedinstveno odrastanje. Unatoč ogromnom očevom bogatstvu, odrastala je u siromaštvu, o čemu je otvoreno razgovarala. U mom djetinjstvu moja majka, mama Zlatija, sama je brinula o meni i moja tri brata. Podnijeli smo golemu muku zbog male plaće moje majke. Iako nemam želju prisjećati se tog razdoblja, važno je napomenuti da ga se ne sramim. Kao najstarija i jedina djevojčica u obitelji doživjela sam jedinstveno odrastanje.

  • Moji roditelji su se rano rastali, majka je živjela u Smederevu, a otac u Beogradu. Kao posljedica toga, odrastao sam okružen i siromaštvom i bogatstvom. Otac bi me povremeno odveo od majke i ostavio kod svojih bogatih rođaka na dulje vrijeme, kao sredstvo inata. Tijekom tih boravaka živio sam luksuznim životom, odjeven u najbolju odjeću i prepuštajući se izvrsnoj kuhinji. Međutim, majka bi na kraju došla po mene i vratila me kući, što je u njoj izazvalo duboku ogorčenost. Prezirao sam je jer me vratila u život bijede. U intervjuu za magazin “Story”, Zorica je iskreno priznala te osjećaje. Tek je kasnije otkrila pravu prirodu odnosa svojih roditelja. U to vrijeme nisam mogao shvatiti zašto me još treba kad ima drugu djecu. Tek kasnije sam shvatio da me otac doveo u svoj dom s jedinom namjerom da naudi mojoj majci.

Iz prve sam ruke svjedočio ogromnom trudu koji je uložila u ciglani, dok sam joj donosio jednostavan doručak od kruha i vode. Unatoč tome što obitelj moga oca već duže vrijeme nema djece, njegovi mlađahni roditelji, koji su inzistirali da ih ne oslovljavam s baka i djed, izrazili su želju da me posvoje. Međutim, moja se majka oštro usprotivila toj ideji. Naposljetku se moja majka ponovno udala, naizgled kako bi potvrdila svoju neovisnost i jasno dala do znanja mom ocu da ne može biti na njegovoj volji, kao što je pjevačica jednom otkrila.

  • Zorica Brunclik, rođena 29. lipnja 1955. godine u Beogradu, poznata je pjevačica s prostora bivše Jugoslavije. Ona je najstarija i jedina kći, s tri mlađa brata. Tijekom odrastanja imala je jedinstven odgoj zbog brzog razvoda svojih roditelja. U Smederevu je iskusila siromaštvo uz majku, ali u Beogradu, kod očeve obitelji, ispunile su joj se sve želje. Njezin otac, slovačkog podrijetla, odigrao je značajnu ulogu u njezinu životu tijekom ranih godina. Međutim, kada je krenula u školu, majka joj je zabranila da viđa oca, smatrajući da joj samo želi inatirati. Unatoč tome, uspjela je akademski i nalazila je radost u pomaganju svojim prijateljima. U to vrijeme privukla je pažnju pjevača Bore Spužića Kvake. Kvaka, čija je kći Zorica često učila s njom, savjetovao joj je da se bavi glazbom umjesto da se fokusira na akademiju.

Po njegovom savjetu upoznala ju je beogradska estrada i angažirala je kao pjevačicu u bendu braće Karić, Plava zvezda. Uporedo s glazbom, bavila se i drugim interesima, poput završetka tečaja ikebane u Školi za aranžiranje i kasnije studija ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Nišu. S 18 godina postala je majka kćeri Marije. Nažalost, otac djeteta odbio ju je oženiti.

  • Zbog postojećeg angažmana odlučio je ne održavati vezu s djetetom. Prijelomno je stupila u brak s dirigentom orkestra u kojem je svirala, talentiranim harmonikašem Zoranom Tutićem. Zajedno su dobili sina Đorđa, ali je njihova veza bila kratkog vijeka i ubrzo su se razveli. Nažalost, drugi brak s harmonikašem Ljubom Kešeljem nije joj donio nikakvu sreću. Iako je rodila kćer Miljanu, otac ju nije htio priznati, što je rezultiralo potpunim izostankom kontakta od njezine šeste godine.