Svetlana Ceca Ražnatović, proslavljena pjevačica, ispričala je nekoliko detalja o svom profesionalnom putu koji bi mogli izazvati osjećaj melankolije kod njenih slušatelja. No, vrijedi spomenuti da je nedavno krasila pozornicu na Zlatiboru u novogodišnjoj noći, a sljedeće večeri održala je još jedan zadivljujući nastup na Kopaoniku. Osvrćući se na svoja postignuća u protekloj godini, ponosi se brojnim trijumfalnim koncertima i nastupima koje je ostvarila. Ipak, ističe važnost zasluženog odmora.

Nakon svake izvedbe cilj mi je ostaviti publiku u čistoj euforiji, željno iščekujući sljedeću predstavu. Ipak, vjerujem da je sada savršen trenutak za odmor od koncerata, naglasila je.
U veljači imamo zakazan nastup nakon kojeg slijedi mjesec dana pauze. U toj pauzi planiram se fokusirati na album i surađivati ​​s Futom kako bih uhvatila specifičan ritam. Već smo razgovarali o ideji da neke moje prijašnje pjesme, koje su izvorno napravili Futa i Marina, preradim i uklopim u novi aranžman.

Ceca Ražnatović izrazila je uzbuđenje zbog nadolazećeg projekta, istaknuvši priliku da u pjesme ugradi svoj glas iz djetinjstva i ulije im svježu perspektivu. Istaknula je važnost snimanja pjesme s Berovićem jer joj je to omogućilo da se glasnice oporave. Još od prošlog proljeća unaprijed smo se dogovorili da krenemo u ovaj pothvat, što je rezultiralo prenatrpanim ljetnim rasporedom.

Kako bih osigurala odgovarajuću njegu i očuvanje svojih glasnica, bilo je nužno da se odmorim. Slijedom toga, odlučili smo započeti s našim nastojanjima u siječnju i veljači. Nadolazeća proljetna sezona obećava da će biti vrtlog aktivnosti, uključujući stvaranje novog albuma i revitalizaciju omiljenih klasika. Jasno je da Ceca nema nikakvu namjeru da se uskoro povuće sa scene.