Aleksandra Prijović se u 2023. godini nametnula kao neosporna superzvijezda, a očito je da će još dugo vladati tronom. Krenula je na izvanredno glazbeno putovanje koje označava početak novog poglavlja u njezinoj karijeri. Ona je napavila pravi bum svojom turnejom po regiji a za svaki koncert se tražila karta više. Bilo da se radilo o njezinom blistavom pojavljivanju inspiriranom Hollywoodom na prijemu ili njezinoj jednako zadivljujućoj izvedbi tijekom bisa, ostavila je trajan dojam.

Ali dogodio se incident koji se nije mogao ignorirati. Društvene mreže od sinoć vrve raspravama, a zasluga je to isključivo postupka njezinog supruga Filipa Živojinovića. U jeku Prijinog zanosnog nastupa u prepunom gledalištu, Filip se hrabro probio prema njoj i utisnuo joj strastveni poljubac u usne, na samoj pozornici. Ovo nije bio običan čin, već duboko značajan trenutak koji su podijelili između njih, simboliziran iskrenom pjesmom koju je Filip sam napisao, poznatoj kao “Devet života”.

 

Unatoč tome što je njezin najveći zagovornik, uz cijelu obitelj, njezin suprug rijetko javno iskazuje ljubav. Moguće da ga je svladala pjesma. I sama Aleksandra ostala je zatečena ovim… Ipak, vješto je na trenutak prekinula nastup i sagnula se da mu uzvrati poljubac. Video ovog konkretnog trenutka privukao je široku pozornost i brzo se proširio raznim online platformama i regionalnim medijima. Pogledalo ga je više od dvjesto tisuća ljudi na jednom TikTok kanalu.

@live.nastupi

Aleksandra Prijovic x Filip Zivojinovic – Devet zivota live at Sava Centar 01.01.2024.

♬ original sound – Live nastupi

Tijekom emotivnog drugog koncerta u Beogradskim arenama, poznata pjevačica je u suzama izrazila zahvalnost Filipu što je doprinio jednoj od najfinijih pjesama koje su ikada snimili, pod nazivom “Devet života”. U dirljivom trenutku pjevačica je otkrila da je Filip upravo njima posvetio potresnu rečenicu “Kad su svi govorili da nisi taj, ja sam rekao da jesi”.