Lidija Vukićević, zanosna glumica sa naših prostora, iznijela je svoje osvrte na proteklu godinu koja je za nju bila iznimno uspješna i na poslovnom i na privatnom planu. Osvrćući se na proteklu godinu, glumica je istaknula kako će joj ostati urezana u sjećanje zbog izvrsnog stanja i obilja radnih prilika koje je iskusila. Međutim, također je nastojala uživati ​​u životnim užicima. Izrazila je kako sreću ne očekuje pasivno, već je aktivno prihvaća i utjelovljuje.

 

Već dulje vrijeme javnost je zaokupljena kako profesionalnim, tako i privatnim životom Lidije Vukićević. Međutim, glumica je nedavno preuzela na sebe da se pozabavi glasinama koje okružuju njenu vezu i odagna sve naslute o prekidu. Izražavajući svoje emotivno zadovoljstvo, otkriva da je pronašla neizmjernu sreću koja je trajala duže vrijeme. Iako priznaje da se njezin partner možda ne uklapa u  imidž kakav neki doživljavaju, ističe da ne brine o godinama. Naime poznato je da je njen izabranik italijanski umjetnik koji je puno mlađi od nje.

Moje emocionalno ispunjenje nema granica. U ovom izuzetnom iskustvu nema mjesta za racionalno razmišljanje. To je ljubavna veza, veza koja me nadahnjuje i donosi mi neizmjernu radost dugo vremena. Unatoč tome što to može sugerirati, on nije značajno mlađi od mene, ali me godine ne zanimaju. Bit ljudske povezanosti nadilazi područje intelekta. Oblikuju ga nečija životna iskustva, izazovi koje su svladali i okolnosti u kojima su odrasli. Zrelost se ne može mjeriti samo godinama. Ono što me osvaja je čovjek s izrazitom osobnošću, bogatim iskustvom i snažnim osjećajem sebe.

 

Na svom osobnom putovanju otkrila sam da kad počnete otkrivati ​​tajnu, riskirate razvodniti sreću koja dolazi s njom. Kao da poklanjate dio sebe. Odlučila sam zadržati ovu dragocjenu vezu za sebe, njegovati je i osigurati joj dugovječnost. Neizvjesnost je stalni pratilac i to je ono što ga čini još uzbudljivijim. Riječi mogu prenijeti jednu stvar, ali djela govore mnogo. Moja averzija prema pretjeranoj sigurnosti proizlazi iz uvjerenja da jednom kad je ljubav ograničena i zaštićena, ona gubi svoju bit. Ljubav je, u mojim očima, živo biće koje uspijeva u nedostatku mira. Nesposobna sam podnijeti ustajalo utočište; to jednostavno nije u skladu s mojom prirodom. Jedina iznimka od ovog pravila je ako ljubav ostaje nevezana za norme i očekivanja. Kad ljubav podlegne konformizmu, pretvara se u običnu rutinu, brišući granice između iskrene privrženosti i uobičajenog ponašanja. Onog trenutka kada prepoznam taj pomak prema navici, odmah se izvučem iz takvih veza – iskreno je rekla Lidija.