Nakon burne godine, pjevačica Rada Manojlović donijela je hrabru odluku da preuzme kontrolu i napravi značajne promjene. Protekla godina ostala je u sjeni raskida njene dugogodišnje veze sa Harisom Brkićem, a nakon toga je raskinula i profesionalnu saradnju sa menadžerom koji ju je vodio od prvih dana u Zvezdama Granda. No, unatoč tim izazovima, pjevačica je novu godinu dočekala s bezgraničnim entuzijazmom i zaraznim osmijehom.

 

, Rada Manojlović iskreno je progovorila o trenutku kada je otkrila da je financijski iskorištena. Ovo otkriće potaknulo ju je da prekine poslovnu suradnju s menadžerom i sve povjeri svojoj sestri Mariji. Prethodnu godinu obilježio je niz uspona i padova, kao i izlazak novog albuma, novi počeci i poboljšana pozitiva. 2023. godina za nju je započela negativno, ali je završila neočekivano pozitivno i zadovoljavajuće, uhvativši je potpuno nespremnu. Rada se među estradnim zvijezdama ističe svojom spremnošću da otvoreno razgovara o svojim greškama, negativnim emocijama i neuspjesima, zbog čega budi ljubav i divljenje mnogih jer je od samog početka dosljedno zadržala iskrenost.

“Oduvijek sam bila takva i mislim da je to razlog zašto me ljudi privlače. Ne bi bilo pametno da u ovom trenutku mijenjam svoju osobnost”, izjavila je, ali onda se predomislila i dodala: Kad bih se suzdržavala i cenzurisala u svojim izrazima i primjedbama, sličila bih mehaničkom biću, lišenom svake ljudske suštine. Onog trenutka kada uključim svoj intelekt, moja vitalnost se raspršuje. Stoga sam odlučila odvojiti svoj um i slobodno komunicirati.

 

Rada Manojlović ima jasne ambicije za nadolazeću godinu. Pjevačica je otvoreno izrazila želju za obitelji i bračnim partnerom, iako priznaje da posjeduje izazovnu i pronicljivu narav. Ova se karakteristika ne odnosi samo na njezin izbor životnog partnera, već i na pojedince koje dopušta u svoj unutarnji krug. Rada vodi relativno privatan društveni život, što zahtijeva velika očekivanja od onih koji se žele povezati s njom. Međutim, ova zahtjevna priroda proizlazi iz njezine inherentne velikodušnosti i sklonosti obilatom davanju drugima. Nije otkrila da li već ima novog ljubavnog partnera sa kojim namjerava zasnovati porodicu.