Umoran od ovozemaljskih izazova svakodnevnog života, ovaj je pojedinac čeznuo za životnijim životom ispunjenim radošću, vitalnošću i bezbrižnim razgovorom. Usred gomilanja svakodnevnih obaveza, roditeljskih izazova i stalnih nesuglasica, napravio sam težak izbor da izdam svog supružnika.

Naš je brak već bio u stanju previranja, a težina tih okolnosti na kraju me odvela na krivi put. Predivna prilika se ukazala kada se našem uredu pridružio živahan, novi kolega. Nije nosila nikakvu težinu odgovornosti od života, obitelji ili djece. U nastojanju da se povežem s njom, počeo sam je iznenađivati ​​buketima i pozivati ​​da mi se pridruži na kavi u lokalnom kafiću.

Da prikrijem tragove, obavijestio sam suprugu da radim dokasna kako bih nadoknadio kolegičin izostanak zbog bolesti. Bio sam zapanjen svojom sposobnošću izmišljanja isprika s takvom vještinom. Moja mlada kolegica je, kako se pokazalo,… :O Naposljetku, mlađahni kolega s posla odlučio se za druženje.

Detalji su finalizirani za subotu, koja će se održati u njezinoj rezidenciji… S osjećajem radosti i iščekivanja, vratio sam se u svoje prebivalište, želudac mi je titrao od uzbuđenja. Hormoni su mi porasli, um mi je preplavio ushićenje. Moje misli bile su zauzete isključivo onim što me čeka u subotu. Po dolasku kući dočekala me iscrpljena supruga, dok su nam djeca već čvrsto spavala.

Besmisleno je bilo što skrivati ​​od žena – njihova intuicija parira intuiciji iskusnih detektiva. Posljedično, Marina je brzo otkrila moje oduševljenje, poput zadovoljne mačke koja gušta u zdjelici mlijeka. Unatoč tome, suzdržala se od primjedbi na to i samo nam je podgrijala večeru. Naknadno je izrazila svoj umor, dajući do znanja da će se pozabaviti pranjem suđa kasnije prije no što ode prespavati.

Nakon zadovoljavajućeg obroka i osvježavajuće kupke, ušao sam u spavaću sobu i dočekao me dirljiv prizor: Marina mirno spava na krevetu, još uvijek odjevena u odjeću koju je nosila ranije tog dana. Čak su joj i naočale ostale na licu, netaknute. Očito ju je iscrpljenost obuzela, ostavljajući je bez energije potrebne da ih otkloni. Postavljen u blizini na stolu, naš dragi stari album s fotografijama čekao je naše nostalgično čitanje.

Ne mogavši ​​se odmoriti od uzbuđenja za nadolazeći dan, odlučio sam prolistati album. Dok sam pregledavao stranice, naletio sam na snimak svog supružnika iz vremena našeg prvog susreta. Činile su se blistave i pune vitalnosti. A tik uz njih, moje vlastito radosno lice zračilo je čistom srećom, vidljivom u uhvaćenim trenucima.

Iznenada sam shvatio da sam duboko zaljubljen u nju. Bio sam usred strastvenog udvaranja, željno iščekujući njezin odgovor, ne mogavši ​​naći odmora ni u snu. Emocije su me preplavile, izazivajući plamen u mojim očima. Tijekom noći nemirno sam se premještao i razmišljao, obuzet mislima o svom supružniku, našoj djeci, izazovima s kojima smo se suočavali i ovozemaljskim aspektima našeg svakodnevnog postojanja.

Kontemplacija je intenzivno zaokupljala moj um. Izjedala me želja da opet imam svoju voljenu Marinu pored sebe. A onda, odjednom me sinulo! Nema prepreka koje bi me spriječile da svojoj ženi posvetim istu razinu brige i pažnje kao prije. Umjesto izlaska s kolegicom s posla, priuštit ću joj divan doživljaj u kafiću. Obasirat ću je pažljivim darovima i obasuti je iskrenim komplimentima…

U ranim jutarnjim satima, iako je bilo 5 sati, došla sam do svoje majke i dogovorila s njom da djeca ostanu kod nje za vikend. Nakon toga sam požurila u cvjećarnicu i kupila joj divan asortiman ruža. Prije nego što se Marina probudila, pripremila sam joj ukusan doručak. Marinina reakcija bila je divno iznenađenje, iako ju je također zatekla nespremnu. Nisam mogao ne diviti se njezinoj razbarušenoj kosi i utješnom izrazu njezina pospanog lica.

Gotovo je skakutala po sobi s buketom, preplavljena radošću. Bila je to izazovna odluka za mene, ali sam na kraju odlučio prekinuti vezu sa svojom djevojkom s posla. Moram priznati, više sam puta oklijevao dok sam brisao i ponovno unosio njezin broj u svoj telefon. Međutim, neizmjeran je osjećaj olakšanja koji sam osjetio nakon što je sve rečeno i učinjeno.

Sljedećih sam dana posvetio svoje vrijeme Marini, baveći se aktivnostima kao što su odlasci na večeru, gledanje filmova u kinu i uživanje u spa tretmanima. Naime, u ova dva dana Marina je doživjela nevjerojatnu transformaciju, vraćajući se u nestašnu djevojku koja je u prošlosti zarobila moje srce.

Trenutačno se svjesno trudim dati prioritet i njoj i svojoj obitelji. Zaista je zapanjujuće koliko sam ljubavi dobila zauzvrat! Slušajte svi! Na temelju mojih osobnih susreta, čvrsto vjerujem da je žena izravan odraz muškarca pored sebe. Kada je ona ispunjena radošću, ta će se sreća nedvojbeno preliti i na vaš život. Još ste skeptični? Samo naprijed i stavite ga na test!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here