NOVA GODINA NIJE MOGLA BOLJE POČETI, ČESTITKE PRISTIŽU SA SVIH STRANA: Ljuba Perućica ima poseban razlog za slavlje

0

Svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima Ljuba Perućica osvojio je srca javnosti i stekao ogromnu popularnost sudjelovanjem u glazbenom natjecanju Zvezde granda. Ovaj vrlo hvaljeni pjevač poznat je po svom iznimnom talentu, osvaja publiku svojim očaravajućim glasom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. I dok ga je natjecanje Zvezde granda katapultiralo u slavu, Ljuba Perućica bio je poznat i kao romantični partner Aleksandre Prijović, s kojom je dvije godine dijelio duboku emotivnu vezu.

Ljuba Perućica, poznat i kao Ljubomir, rođen 2. siječnja 1990., iako je rođen u Mostaru, djetinjstvo je proveo u srpskom Požarevcu. Svoj talent pokazao je u natjecanju Zvezde granda, osiguravši 7. mjesto i sudjelovanje u osmoj sezoni. Pod naslovom “Lako ću slagati telo”, Ljuba Perućica je 2014. objavio debitantski singl, a ubrzo potom i zadivljujuću pjesmu Magnet za žene koju je prikazao na cijenjenom Grand Festivalu. Godine 2015. surađivao je na očaravajućoj pjesmi “Nikad od nje”, popraćenoj vizualno zadivljujućim videospotom koji su izradili u suradnji s Banetom Vasićem, Vladimirom Mitrovićem (Vlada 013), Lazarom Milićem i Ksenijom Milošević.

Nakon veselog novogodišnjeg nastupa u živopisnom baru, pjevačica Ljuba Perućica ima još jedan divan razlog za slavlje, okružena brojnim prijateljima. Od sinoć pljušte čestitke za Ljubu koja danas slavi 34. rođendan. Tijekom reprize dobrodošlice u lokalu u kojem je Ljuba nastupao, publika je osmislila doista jedinstvenu čestitku: kako se bližila ponoć, svaki je držao malu baklju i zajedno mu otpjevali rođendansku pjesmu od srca. Razina emocija doživljenih tijekom cijelog događaja bila je nevjerojatno intenzivna. Ljubu su srdačne želje uputili brojni prijatelji i kolege, a među prvima je svoje misli iznijela Dragica Zlatić, bliska prijateljica i česta suradnica.

Dragica, iskrena prijateljica, čestitala je rođendan bez ikakvog osobnog interesa za slavljenika. Kao odgovor, on joj je uzvratio na sličan način. Uz obilje smajlija, Ljuba je na Instagramu iskazala svoje znanje. Budući da je nedavno postao otac, Ljuba sada čeka razdoblje ispunjeno radosnim željama za sebe. Kako se moje putovanje bliži kraju, nalazim se s jednom posljednjom željom: da moj mali sin ima sestru. Shvativši to sada, Ljuba se nasmijala, prenosi Grand.