Tijana Dapčević i njen suprug uživaju u svojoj bajci i ljubavlju koja ih je povezala. Svoj brak i ljubav krunisali su rođenjem sina Vuka, s kojim nastoje da provedu što više kvalitetnog vremena. Poznata pjevačica je sa ukusom uredila njihov dom koji zrači toplinom.

.

Uprkos dugogodišnjem prisustvu na srpskoj muzičkoj sceni, Tijana Dapčević, jedan od najboljih vokala, retko se zalaže u svoj lični život. Preferira miran život, povremeno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama dijeli uvid u svoj privatni život. Rezidencija Tijane Dapčević odiše nevjerovatnim osjećajem harmonije, a svaki detalj joj dodaje šarm.

  • Nedavno je ponudila da zaviri u svoju porodičnu kuću kroz fotografiju na svojoj priči, otkrivajući prostor u kojem provodi većinu svog vremena. Na ovom snimku, Tijana je prikazala kuhinju i trpezariju, otkrivajući divne elemente koji su mnoge oduševili. Prvo što je svima zapalo za oko je izvrstan, prostran kamin, koji odiše toplim i privlačnim ambijentom.

Osim toga, nekonvencionalna lampa je dodala ugodnoj atmosferi. Scenu je upotpunio mali trpezarijski sto, ukrašen sa nekoliko stolica, gde se Tijana i njena porodica okupljaju da dele dnevne obroke. Upečatljiva karakteristika koja je privukla svačiju pažnju bila je kolekcija izuzetnih porodičnih fotografija izloženih iznad kamina.

 

Pored ovih dragih uspomena, veliki sat krasi zid, nadopunjujući minimalistički dekor i umirujuću pastelnu shemu boja koja prožima cijeli stan. Stan Tijane Dapčević joj služi kao svetilište, o čemu svedoči srdačan natpis uz jednu od fotografija. Zaista je zahvalno svjedočiti zadovoljstvu koje proizilazi iz stvaranja prostora koji se zaista može nazvati domom – “Dome, slatki dome. Sviđa mi se gdje živim”, napisala je Tijana uz fotografiju.

  • Rođena 3. februara 1976. godine u Skoplju, u Makedoniji, u okviru bivše SFRJ, Tijana Dapčević je u ovaj svijet ušla kao proizvod mješovite zajednice. Njen otac Velko Todevski je poreklom iz Makedonije, a majka Biljana je poreklom iz Srbije. Tijana nije jedini muzički nadaren član svoje porodice; njena mlađa sestra, Tamara Todevska, takođe je stekla slavu kao pevačica, prateći slavni put svoje sestre.

Strast i muzičke sklonosti koje prolaze venama i Tijane Dapčević i njene mlađe sestre Tamare Todevske mogu se pratiti od njihovih roditelja. Naime, njihova majka Biljana, poznati operski solista, i njihov otac Velko, ugledni profesor kontrabasa na Akademiji u Skoplju, ljubav prema muzici preneli su na svoje talentovane ćerke. Igrom sudbine, dugogodišnja veza Tijane Dapčević sa određenom osobom neočekivano je prekinuta, raspršivši nade u blaženu zajedničku budućnost.

  • Nakon raskida, Tijana je godinama gajila uvjerenje da nikada neće sresti muškarca koji bi joj mogao donijeti sreću i osigurati prosperitetnu budućnost. Međutim, sudbina se umešala kada se slučajno na jednoj košarkaškoj utakmici ukrstila sa Milanom Dapčevićem. Samo četiri dana nakon prvog susreta, krenuli su na zajedničko putovanje, uselili su se zajedno i na kraju se vjenčali 28. aprila 2001. Nakon dugog perioda razočaranja u pokušajima da zatrudne, aspiracije para su se konačno ostvarile 2009. godine rođenjem sina Vuka.

Sledeće godine Milan i Tijana su proslavili ovu radosnu priliku krštenjem Vuka, kupovinom stana na Voždovcu i izdašnim poklonom stana u centru Atine od svog grčkog kuma. Tijana i Milan su se suočili sa značajnim izazovima na putu da postanu roditelji pre rođenja sina Vuka. Uprkos njihovim stalnim naporima, oni se i dalje susreću sa istim poteškoćama u potrazi za proširenjem svoje porodice.

U znak sećanja na Vukov dolazak, Tijana je svoje telo okitila tetovažom na kojoj je slovo V ukrašeno anđeoskim krilima. Osim toga, Tijana ima još četiri tetovaže koje krase njenu građu.