Ona je na estradnoj scni jako dugo i iako je već ušla u zrele godine izgleda kao djevojčica. Uprkos spekulacijama oko njenog izgleda, Dragica Radosavljević Cakana tvrdi da se nije podvrgla zatezanju lica. No, zbog divljenja koje izaziva unatoč poodmaklim godinama, odlučila je javnosti otkriti tajne svog mladolikog izgleda. Govoreći o zahtjevima voditeljice, zadubila se u temu pretjerivanja u estetskim zahvatima, posebno istaknuvši njegovu raširenost među današnjom mladeži. Zatim se osvrnula na vlastite brige oko ljepote i istražila moguća rješenja.

 

Nedavno sam primijetila trend među djevojkama koje imaju određena ponašanja. Jednog dana, dok sam sjedila u kafiću s prijateljem, nisam mogala a da ne osjetim tugu kada sam vidio kako dvije mlade djevojke istovremeno mijenjaju svoj izgled i potpuno su izvještačene. Bilo je obeshrabrujuće svjedočiti takvom ponašanju, jer je potpuno zasjenilo njihove prave osobnosti.

Ranije smo se dotakli teme botoksa. Osobno se suočavam s problemom u kojem mi bore mrštenja ne idu vodoravno kao kod većine pojedinaca. Umjesto toga, oni se presijecaju i postaju uočljivi kad god se pojavim na televiziji. Među raznim stvarima kojima često svjedočim, postoje povremeni slučajevi koje bih klasificirala kao manje operacije. Ovi zahvati, kako ih ja radije nazivam, rade se vrlo rijetko, a moram priznati da rijetko kad uspiju učiniti me mlađom od vlastite unuke, kako je pronicljivo istaknula.

Unatoč uvriježenom uvjerenju i tvrdnjama da se Dragica Radosavljević Cakana podvrgla faceliftingu, ona je brzo opovrgla brojne tvrdnje uz sažeto objašnjenje. Održavanjem redovite rutine tretmana lica, bukalnih masaža, koktel injekcija, prp-a i mezoterapije može se učinkovito usporiti proces starenja, minimizirati postojeće bore i spriječiti nastanak novih, pri čemu je povremena uporaba botoxa dovoljna. Cakanina neosporna ljepota ne pripisuje se samo odlasku iz grada prije više od dvadeset godina, već i boravku u Sremčici, gdje uživa u živopisnom vrtu, raskošnom đakuziju i šarmantnom ljetnikovcu.