On je danas jedan od najpoznatijih srpskih glumaca koji gradi zavidnu karijeru i u Rusiji. Miloš Biković prije samo 48 sati na svijet je dočekao svog novorođenog sina Vasilija, a sutra će, začudo, već proslaviti 36. rođendan. Podijelivši na društvenim mrežama crtež para s djetetom, radosno je najavio svoju novu ulogu oca, a srdačne čestitke primio je i od Nikole Đurička koji mu je poželio dobrodošlicu u cijenjeni klub očeva.

Unatoč dugoj povijesti ljubavnog povezivanja s brojnim glumicama, Ivana Malić konačno je zarobila srce ovog glumca, što je rezultiralo njihovim nedavnim zarukama. Podrijetlom iz Crne Gore, Ivana je  osoba koja ne samo da se može pohvaliti uspješnom karijerom modela, već ima i diplomu prava. Unatoč svojim postignućima, ona je minimalno prisutna na društvenim mrežama, ostavljajući mnogo toga za otkriti o njoj.

Sa šest mjeseci Miloš je doživio razvod roditelja. Njegov otac provodio je vrijeme između Njemačke i Srbije prije nego što je preminuo 2006. Miloš ima starijeg brata Mihajla, koji je šesnaest godina stariji od njega i odabrao je put vjere te je na kraju postao iguman manastira Jovanje. Miloš je pohađao Četrnaestu beogradsku gimnaziju dok se paralelno bavio svojom strašću prema glumi pod vodstvom Neše Nenadovića. Osim toga, posvetio je svoje vrijeme treniranju raznih disciplina kao što su taekwondo, aikido, košarka i plivanje. Miloš je uspješno završio studije na Fakultetu dramskih umjetnosti u klasi cijenjenog profesora Dragana Petrovića. Prepoznavši njegov talent i predanost, fakultet ga je 2012. imenovao asistentom glume.

Nakon dvije godine Miloš se našao u prilici pokazati svoj talent u ruskom filmu Sunčica redatelja Nikite Mihalkova. Ova neprocjenjiva prilika poslužila je našem glumcu kao vrata za ulazak na rusko tržište. Biković je danas jedan od najpoznatijih glumaca u domovini. Kako prenosi Slobodnaevropa.org, nagađa se da po danu snimanja serije zaradi oko 2900 eura, a po danu dugometražnog filma oko 4350 eura. Trenutačno ruski film Sluga s talentiranim Milošem Bikovićem plijeni publiku u kinima i navodno ruši sve dosadašnje rekorde gledanosti.