Jovana Jeremić  je jedna od  najpopularnijih voditeljki u Srbiji koja stalno diže prašinu svojim ponašanjem. Ona već nekoliko mjeseci proživljava ljubavnu vezu s biznismenom Draganom Stankovićem. Voditeljica je s njim i dalje blisko povezana, često dijeleći zajednička iskustva na društvenim mrežama. Par se nedavno odvažio na privatnu proslavu, koju su  paparazzi ozvaničili fotografijama.

Jovana i Dragan su dugo plesali, izmjenjivali nježne poglede, prije nego što su se hrabro zagrlili pred gostima, nesvjesni okoline. Jeremica se odlučila za upečatljivu kombinaciju koja se sastoji od pripijenih zlatnih hlača i elegantne crne bluze, dok je njezin pratitelj odjenuo klasično crno odijelo u kombinaciji s uglađenom bijelom košuljom. Kasnije u večernjim satima u restoranu, voditeljica se oglasila na svom Instagramu i otkrila da je ona osobno uzela mikrofon i prišla Draganu kako bi mu otpjevala serenadu. Dok je pjevala stihove Cecine pjesme “Fatalna ljubav”, Jovana je izrazila uvjerenje da ljubav može biti destruktivna i da se osjeća kao da više nije svoja. Za to vrijeme Dragan je bio van sebe od radosti, a kasnije pekar nije mogao suzdržati oduševljenje dok je s dječjim žarom plesao na Brenin hit “Hajde da se volimo”.

Vrijedi napomenuti da je Jovana dočekala Novu godinu uz Dragana dok je bila na nastupu Aleksandre Prijović u Beogradu. Nešto prije ponoći Dragan joj je uručio raskošan poklon – zlatnu ogrlicu koju je ponosno pokazala tijekom vlastite revije. Osim toga, izrazila je želju da u budućnosti ima sina. Proslavljajući dolazak Nove godine uz čovjeka koji je osvojio  srce, Jovana je s radošću podijelila djelić njihovog uzavrelog plesa na ekstravagantnoj mega-zabavi primjerenoj kraljevskoj obitelji.

Dragan se živo prisjetio njihovog susreta i poklona koji joj je uručio tijekom proslave Božića prošle godine. Kao što znate, prošle sam godine poklonio dukat vašoj kolegici, koja mi je sada djevojka, a nadam se i životna partnerica. Bila mi je želja da ona otkrije vječnu ljubav i vjerujem da nas je sudbina spojila baš tog dana. Ona je savršen spoj za mene i ne želim ništa osim kontinuiranog uspjeha za nju. Ljubazno molim da joj se dopusti da napusti Pink ranije, kako bi mi se pridružila u pripremi tijesta s češnjakom, jer je u tome zadnjih dana uvježbala i briljirala. Njezina je majka rodila izvanrednu osobu koja utječe na svakoga s kim se susretne, ispričao je poslovni čovjek. Nazivajući ju vječnom družicom, Stanković je jasno poručio da je spreman za sljedeću fazu njihove veze, dajući do znanja da će uskoro zaprositi i formalizirati svoju zajednicu.