Ceca Ražnatović je već decenijama najpopularnija folk pjevačica u Srbiji pa i šire. Imala je kontroverzan život koji je obilježen brakom sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je bio poznati pripadnik kriminalnog klana i traženi ratni zločinac ali je u vrijeme devedesetih u Srbiji važio za biznismena i bio je jedan od najmoćnijih ljudi u zemlji. Nakon  što je ubijen i Ceca je imala problema sa zakonom i bila je i u  kućnom pritvoru.

 

U životima Lidije Ocokoljić i njezine sestre Ceci posljednjih dvadesetak godina prisustvovao je Lidijin suprug, čovjek koji je uvelike nepoznat široj javnosti. Unatoč medijskoj znatiželji oko enigmatičnog zeta Cece Ražnatović, on se svjesno trudio sačuvati svoju privatnost. Suprug Lidije Ocokoljić, Predrag, ne samo da je svoju predanost sportu iskazao dvama igrama u nogometnom dresu, već se nakon četvero djece prometnuo u predanog oca.

 

 

Lidija i Predrag dijele gotovo dvadeset godina bračnog života, a duboku ljubav protežu i do četvero voljene djece: Helene, Viktora te blizanaca Ilije i Petra. Predrag nije samo briljirao kao otac pun Lidije i odani suprug, već je ispunio i prazninu muškog uzora u životima Cece Ražnatović i njezine djece, koji su nakon tragičnog gubitka iskusili odsutnost očinske figure.

I nakon svih ovih godina brak Lidije i Predraga ostaje ispunjen ljubavlju i skladom, baš kao što je bio i na dan njihovog vjenčanja. S Cecom i njezinom obitelji već dvadesetak godina uspješno održavaju čvrstu i skladnu vezu. Unatoč tome, oni i dalje daju prednost svojoj privatnosti i sigurnosti svoje djece tako što se odlučuju ne izlagati očima javnosti.