Branka Sovrlić, koja važi za jednu od najbogatijih pjevačica na ovim prostorima, posjeduje brojnu imovinu, uključujući i vilu na Ilidži koja ima poseban status državne zaštite. U društvu njezina supruga milijunaša, uživaju u životu raskoši i ekstravagancije. Unutar vile može se pronaći obilje umjetničkih djela, dok dizajn interijera nevjerojatno podsjeća na dvorce koji su krasili početak dvadesetog stoljeća. Raskošan namještaj uključuje elegantan namještaj, izuzetne kristalne lustere i vrijedne slike, svaka vrijedna nekoliko tisuća eura.

Dok dom Branke Sovrlić odiše neospornim luksuzom, njezina duša nosi teret žaljenja. Imati djecu bila je moja želja, ali nažalost nije bila ostvariva. Ratno razdoblje donijelo je golem stres, a gubitak muževa oca samo je dodatno naprezanje. Kasnije sam razmišljala o vantjelesnoj oplodnji kao opciji, pogotovo nakon što sam čula za kolegice koje su se uspješno podvrgle zahvatu i poželjele dobrodošlicu djetetu u svoj život. Međutim, zbog raznih okolnosti, nisam ga mogao nastaviti. Naivno smo vjerovali da će uvijek biti vremena, ali kako su dani prelazili u godine, vrijeme nam je izmicalo. To su bili osjećaji koje je pjevačica izrazila.

 

Moj suprug Sadik Pašić i ja postigli smo veliki uspjeh. Ne želim se hvaliti, ali skupili smo značajno bogatstvo. Međutim, ne mogu a da ne poželim da imamo manje materijalnih dobara i da umjesto toga imamo blagoslov djece. Čini se da unatoč našem savršenom braku ispunjenom ljubavlju i poštovanjem, nije nam bilo suđeno postati roditelji. Ponekad se čini da nam život daje sve i ništa u isto vrijeme. To je mišljenje izrazila pjevačica, priznajući da se ne može sve dobiti, čak ni s višom silom u igri.

Branka neustrašivo kroči u kuhinju, bez zadrške pokazuje svoje umijeće, iako posjeduje sve što joj treba, a njezino kulinarsko područje opremljeno je vrhunskom tehnologijom.
Pjevačica uživa u prostranom dvorištu i luksuznom bazenu koje vila nudi od sadržaja. Ona i njen muž posjeduju nekoliko nemretnina koje se nalaze u Sarajevu i Beogradu.