Ana Bekuta, poznata pjevačica, postigla je izuzetan uspjeh u glazbenoj industriji na kojem su joj zavidjeli mnogi njeni vršnjaci a da ne pominjemo mlađe generacije pjevača. Na estradnoj sceni je već skoro pola vijeka i još uvijek aktivno nastupa a pored toga je i stalni član žirija najpopularneg muzičkog takmičenja u regiji.  Ne samo da je pionir u svom glazbenom bavljenju, već posjeduje i besprijekoran smisao za modu. Unatoč zrelim godinama, Ana Bekuta s lakoćom ide ukorak s najnovijim trendovima i slovi za jednu od žena s najviše stila. Ponekad joj zamjere da ono što nosi ne priliči njenim godinama ali se ona na to ne obazire. Vidjelo se to i po odabiru odjeće za nedavno snimanje emisije “Zvezde Granda” u kojoj je stalna članica žirija.

 

Unatoč njezinoj sklonosti učestalom eksperimentiranju s garderobom, te poznavanju njezinih raznolikih modnih odabira, kombinacija koju je odabrala za ovaj događaj izazvala je značajnu pozornost i pobrala brojne komplimente kako njezinih obožavatelja, tako i korisnika društvenih mreža. Stajling Ane Bekute na prvi pogled može djelovati jednostavno, ali svojom efektnošću ostavlja upečatljiv dojam, pokazujući istančan smisao za modu kakav posjeduje samo žena.

 

Klasične tamne hlače i bijelu košulju unikatnog stila pjevačica je s lakoćom iskombinirala s tamnim sakoom, no ono što je istinski plijenilo pažnju bio je fascinator koji joj je krasio glavu dodajući dašak šarma i elegancije.

Unatoč svojstvenom glamuru i rijetkosti u “casual” stilu, pjevačica je neustrašivo uparila ovaj ukrasni dodatak na glavi s bijelim ravnim tenisicama, dodajući jedinstveni šarm Aninom cjelokupnom izgledu. Izgled je upotpunila suptilnim nakitom i nešto hrabrijim odabirom šminke.