Domaća kinematografija izdala je zaista jedne od najboljih projekata i glumaca i glumica koji su se zahvaljujući njima proslavili. Jedna od takvih koja je imala tu sreću je i Nataša Ninković koja je i dan danas jedna od najuspješnijih u svom poslu.

Ulogom Vere u filmu “Spasitelj” Nataša Ninković, renomirana srpska glumica, stekla je međunarodno priznanje. U Trebinju je 22. jula 1972. godine ušla u svijet. Rano školovanje odvijala se u rodnom gradu, gde je pohađala osnovnu i srednju medicinsku školu. U početku je imala aspiracije da nastavi karijeru u medicini ili stomatologiji.

  • Međutim, njen put se neočekivano okrenuo nakon ogromnog uspeha na renomiranom festivalu amaterskog pozorišta u SFRJ. Nataša ceni svoje odnose sa kolegama glumcima i čvrsto veruje u snagu prijateljstva u ovoj industriji. Naime, Vojin Ćetković ima počasnu ulogu kuma njenog sina, dok je ona imala privilegiju da krsti ćerku glumice Nele Mihajlović.

Osim toga, uspostavila je blisku vezu sa Dennisom Quaidom tokom njihove saradnje na filmu “Spasitelj”. Tokom svog boravka u Sjedinjenim Državama, bili su je domaćini on i njegova bivša supruga Meg Ryan. Kako bi pomogla Sigurnoj kući, učestvovala je na humanitarnoj reviji.

U aprilu 2017. nastupila je u predstavi “Prah”, a prihod je otišao u humanitarne svrhe. Davne 1998. godine dobila je istaknutu ulogu u američkom filmu “Spasitelj” u kojem je tumačila lik Vere, mlade Srpkinje koja je pretrpela traumu silovanja u zarobljeničkom logoru.

Poznati režiser ovog filma, Oliver Stone, držao ju je visoko kao jednu od svojih omiljenih glumica. Međutim, zbog njenog naglaska, njihova saradnja nije nastavljena. On ju je, međutim, preporučio nekoj drugoj agenciji, ali je Nataša odlučila da ne traži prilike u Sjedinjenim Državama.

Godine 2017. preuzela je ulogu Ljubice Matavulj, supruge srpskog pisca Sime Matavulja, u televizijskoj seriji „Santa Maria della Salute“. Trenutno je u procesu snimanja filma “Knez Rastko Srpski”, gde tumači Anu Nemanjić, suprugu srpskog župana Stefana Nemanje. Godine 1996. prvi put se ukrstila sa Nenadom Šarencem, petnaest godina starijim biznismenom koji je već iskusio brak i očinstvo.

Njihova romantična veza počela je na Božić, a zavjete su razmijenili 14. decembra 1997. Nataša je često isticala da je uz supruga rasla kao individua i da je uvjerena da je napravila pravi izbor birajući ga za životnog partnera.

Ona čvrsto vjeruje u koncept vječne ljubavi, što zahtijeva značajnu posvećenost. Rodivši blizance Luku i Matiju 2001. godine, Nataša Ninković je stekla reputaciju jedne od najsjajnijih glumica srpskog pozorišta.

Njena urođena ljepota nastavlja da osvaja i raste u snazi ​​kako godine prolaze. Usred široke lepeze filtera i kozmetičkih izmena, glumica je uspela da ostane verna sebi, sačuvavši svoju prirodnu lepotu.

Ipak, došlo je do jedne značajne transformacije u njenom izgledu – frizure Nataše Ninković. Služi kao divna promjena, jer je odlučila da odsiječe svoje tamno smeđe pramenove u elegantan dugi bob. Osim toga, odvažila se na svjetliju nijansu boje meda kada je isticala svoje pramenove.

Ova nova nijansa je savršeno nadopunjuje, a stručnjaci za ljepotu tvrde da svjetliji tonovi mogu efikasno podmladiti ženu bez pribjegavanja botoksu. Bez sumnje, ova izmjena je udahnula novi život glumičinom cjelokupnom izgledu, izazvavši izljev divljenja i komplimenata od njenih vjernih obožavatelja.