Dara Bubamara je jedna od rijetkih koja je uspjela da svoj odnos sa bivšim suprugom zadrži na nekoj normalnoj osnovi za dobrobit njihovog sina. Oni su odlučili da je za njih razvod najbolja opcija, te je svako nastavio dalje sa svojim životom. 

Dara Bubamara je u nedavnom intervjuu za medije otvoreno rekla da već duže vreme uživa u samačkom životu, a da pritom održava pozitivnu vezu sa bivšim suprugom Milanom Kesićem. Ona je nagovijestila mogućnost budućeg pomirenja, ističući nepredvidivost takvih stvari. Devojka Milana Kesića, sa kojom već više od godinu dana živi u Novom Sadu i Parizu, nije blagonaklono odgovorila na Darinu šalu.

  • Milan je naišao na poteškoće sa svojom devojkom, koja ga je optužila da čuva tajne i izrazila veliku želju da se pomiri sa Darom. Ako bi odlučila da mu se vrati, njih dvoje bi obnovili vezu, tvrdi izvor blizak Darinom bivšem partneru. Milan je pokušao da joj objasni da je Darina primedba bila šaljiva, podsećajući je da je Dara ranije spominjala njenu naklonost prema piletini i naglašavajući njihove suštinske razlike u perspektivi koje bi sprečile bilo kakvo emotivno pomirenje.

Međutim, njegovi napori su bili uzaludni jer je djevojka ostala duboko ljuta, a njeno povjerenje u njega bilo je ozbiljno poljuljano. Razgovor je završio tako što je Kesić posegnuo za Darom i izrazio svoje negodovanje zbog njene šale, uz obrazloženje da je to izazvalo probleme u njegovoj vezi.

Dara je bila zatečena i nesigurna šta je pogrešila, pa je zamolila Milana da dotičnoj devojci da telefon, u nadi da će razgovarati i razjasniti stvari. Ovako se, prema izvoru, odvijala situacija. Uveravajući je da se ne brine, izrazila je naklonost Milanu kao prijatelju i ocu njihovog deteta, ističući da ne predstavlja nikakvu pretnju.

Tek nakon ovog uvjeravanja, djevojka Milana Kesića odustala je od privođenja. Dara Bubamara, čije je pravo ime Radojka Adžić, poznata je pop-folk pevačica poreklom iz Srbije. Radojka Adžić je od malih nogu pokazivala žarku ljubav i prema pevanju i prema glumi, što se videlo još u osnovnoj školi.

Njeno angažovanje u školskom horu počelo je da cveta njene pevačke sposobnosti. Rođena 21. maja 1976. godine u Novom Sadu, trenutno živi i radi u rodnom gradu. Njena strast za muzikom i glumom bila je očigledna već u ranim školskim godinama, jer se aktivno bavila ovim aktivnostima.

Pridruživanje horu pružilo joj je prilike da pokaže svoje talente, kao što je učešće u događajima kao što je Musical Slide, gde bi očarala publiku svojim obradama popularnih pesama i imitacijama slavnih. Sa samo 12 godina nastupila je za Vojvodinu na Zmajevim dečijim igrama u Novom Sadu i postala šampionka.

  • Nekoliko godina kasnije, ostvarila je pobedu na takmičenju pod nazivom “Najlepši glas Jugoslavije”. Godine 1989. postala je članica grupe “Dara Bubamara Show Band”, što je označilo početak njenih prvih povremenih nastupa. Posle pet godina objavila je svoj debi album pod nazivom „Košava sa Dunava“ sa istoimenom numerom koja je brzo stekla ogromnu popularnost.

Nakon odlaska iz grupe, započela je solo karijeru u saradnji sa cijenjenom produkcijom “Grand”. Vrhunac njenog profesionalnog puta započeo je 2007. lansiranjem albuma Dodirni me. Jedna od istaknutih numera na albumu, “Zidovi”, postala je veliki hit i privukla je značajnu pažnju širom zemlje te godine.

Pored ovog uspeha, uticale su i druge zapažene pesme kao što su “Dodirni me”, “Pali mali”, “Trese mene ljubav, trese” i “Neka malo”. Međutim, Dara je donela odluku da svoj sledeći album sa Grand produkcijom ne objavi. Uprkos tome, njen singl “Mami, mami”, koji je promovisala pod Grandom, postigao je veliki uspeh. Nažalost, Adžićeva je imala nesporazum sa direktorom produkcije Sašom Popovićem i na kraju raskinula ugovor.

  • Uprkos njenim tvrdnjama da će Popović požaliti što je odlučio da je ukloni i da će se dokazati, postojala je rasprostranjena sumnja u njenu sposobnost da napreduje u emisiji. Odlazak iz Granda, ugledne izdavačke kuće u Srbiji, sigurno će rezultirati padom njene popularnosti. Vokal je najavio da će album biti objavljen preko manje poznate etikete KCN, koja je poznata i po relativno nepoznatim izvođačima. Ipak, kada je upitana o njenoj odluci da potpiše s manjom produkcijskom kompanijom, usputno bi spomenula da njen uspon do slave nije ovisio ni o jednom konkretnom subjektu, zbog čega nije bitno s kim sarađuje.