U kakvim uvjetima žive Marija Šerifović i njen sin otkrili su njihovi susjedi. Marija Šerifović početkom prosinca na svijet je poželjela dječačića Maria. Od tada su mediji i njezini susjedi plijenili svaki njihov korak. Vijest da je Marija Šerifović postala majka neizmjerno je obradovala njene susjede.

Vijest nas je neizmjerno obradovala, a po dolasku u Beograd osobno sam svjedočio njezinoj sreći. Bez oklijevanja sam mu od srca čestitao. Očito je da je dosegla stanje besprimjernog blaženstva jer njezin blistavi osmijeh ostaje nepromijenjen, unatoč prisutnosti vidljivih podočnjaka. Ovu informaciju s nama je podijelila susjeda popraćena osmijehom. Bez mog znanja, postojao je veliki plan u pokretu, unatoč nedostatku naše blizine. Kao majka, mogu samo izraziti svoju neizmjernu radost što je naišla na najveću ljubav, jer svatko zaslužuje tako duboko iskustvo. Isti sam osjećaj prenio i njoj. Pred nama su nemirne noći, ali ona će se prilagoditi, srećom okružena mnoštvom najmilijih, uključujući i majku, osiguravajući da će joj pomoć uvijek biti dostupna.

Ispred ulaza primjećujem Mariju kako stoji sama, a društvo joj pravi Verica koja je zbog prisutnosti djeteta stalno u pokretu. Čini se da još nisu u zajedničkoj šetnji, no malog sam ugledala kad ga je Marija izvela na terasu. Nema ničeg zadivljujućeg nego svjedočiti majci s djetetom – prizor koji zaista oduzima dah, a ovaj kratki susret sa susjedom ostavio je upečatljiv dojam. Iščekivanje raste među susjedima Marije Šerifović koji željno iščekuju dolazak ljeta, kada će moći svjedočiti dirljivom prizoru malenog Maria koji će s mamom biti u pratnji u njihovim šetnjama.

Nakon što sam otkrio vijest putem internetskih izvora, kao i mnogi drugi, bio sam ispunjen radošću. Međutim, vijest je djelovala toliko nadrealno da sam je morao više puta pročitati. Nisam imala pojma da ima tako jaku želju da postane roditelj. Verica i on dijele prekrasnu vezu i oduševljena sam što ona sada doživljava istu ljubav kao majka. Željno iščekujem da ću joj svjedočiti s novorođenčetom. Prema riječima anonimne susjede s kojom je razgovarao Blic, Verica se ne odvaja od unuka. Unatoč tome, izlazak vani s novorođenčetom tijekom ovog hladnog vremena ostaje izazov.

Verica, koja se nedavno preselila, stalno je prisutna u novom okruženju. Redovito je obasipaju darovima, željno iščekivanim uz pratnju balona i drugog svečanog ukrasa. Kad god je sretnu na ulici, običaj je da joj svi čestitaju, na što ona s veseljem odgovara i upušta se u kratke razgovore. Popularnost pjevačice primijetila je i lokalna zajednica, jer posjetitelji nerijetko svraćaju u nju, s bliskom prijateljicom pjevačicom Jovanom Pajić i još dvije družice često viđene u njenom društvu.

Kako je beba još mala, čini se da je njezini prijatelji i obitelj često posjećuju, možda kako bi je razmazili. Osim vozača i prijatelja Verice i Miloša Marije, često srećemo i Jovanu Pajić. Jovana je jedna od Marijinih najbližih prijateljica, pa ne čudi što redovito posjećuje i Marija i bebu. Uvijek nešto nosi sa sobom, a tu su još dva poznata lica koja smo već vidjeli, spomenula je susjeda Maja. Vanja je Mariju zatekla dok je bila u kupovini, jer su bile susjede različite dobi.

Djevojčica nas je obavijestila da je svjedočila značajnoj transformaciji u ženinoj energiji dok se vraćala iz trgovine s asortimanom pelena i dječje hrane. Ovo novootkriveno zračenje dodatno je vidljivo u vlogu s bebom, koji je gledatelja ostavio u čudu zbog rijetkog uvida u njezinu emocionalnu stranu. Unatoč njezinoj reputaciji snažne i konfrontirajuće osobe, ovaj je video prikazao drugačiji aspekt njezine osobnosti.