Po tradiciji, Ceca Ražnatović veselo je proslavila Božić u Hramu Svetog Save u Beogradu. Ukrašena u besprijekorno pripijenom bijelom odijelu dobila je brojne komplimente na račun svog besprijekornog izgleda. No, bilo je nemoguće zaobići osjetan gubitak kilograma poznate folk pjevačice. Pojavila su se nagađanja da je Ceca Ražnatović ponovno posegnula za svojim provjerenim režimom ishrane kako bi skinula koji kilogram viška.

Cecina linija nedavno je dovedena do savršenstva, pa više ne mora držati dijete. Ipak, rado se pridržava sva četiri posta, uključujući i božićni post koji traje mjesec dana, što je pridonijelo njezinom gubitku kilograma. No, Ceca nije jedina koja je doživjela ovakav ishod. Uz režim posta, proslavljena folk pjevačica u posljednje vrijeme okupirana je i brojnim obavezama: sudjeluje u snimanju Zvezda Granda, nastupa na koncertima, a posvetila je vrijeme i nadolazećem albumu.

Ovi razni napori doveli su do toga da Ceca zanemari svoje redovne obroke. Međutim, priznala je da je još uvijek čekaju značajne obveze, ali je i dalje optimistična glede izrezivanja malog prozora za prijeko potreban odmor. Prije nekoliko godina folk diva se suočila s izazovima s viškom kilograma, no provođenjem stroge dijete uspjela je vratiti savršenu figuru.

Nakon što sam primijetio postupno povećanje težine, odlučio sam da je vrijeme da dam prioritet svom općem blagostanju. S namjerom da usvojim zdraviji način života, potražila sam savjet cijenjenog nutricionista s kojim se poznajem već duže vrijeme – ispričala je Ceca u jednom intervjuu. Zatim je otkrila pojedinosti svog obnovljenog režima prehrane. Njezini dnevni obroci sastoje se od hranjivog doručka od zobenih pahuljica, voća i chia sjemenki, laganog ručka od orade sa prilogom od zelene salate i zadovoljavajuće večere od potaža od bundeve.