Nitko ne želi proći kroz srceparajuće otkriće partnerove nevjere, ali situacija postaje eksponencijalno uznemirujuća kada se radi o članu obitelji. Takva je bila nesretna stvarnost za ženu koja je bila shrvana kad je saznala da je njezin muž bio u tajnoj vezi s njezinom vlastitom sestričnom. Međutim, ona je odbila ostati žrtva, tvrdeći da im se sasvim primjereno osvetila. Iako joj je prvotni instinkt bio da ga odmah istjera iz njihovog doma, shvatila je da bi to imalo ozbiljne posljedice na njezina muža i sestru, gurnuvši ih u tešku financijsku situaciju.

  • Posljedično, odlučila je zanemariti situaciju pola godine prije nego što je konačno poduzela bilo kakve mjere. Otkriveno je da su njezin muž i rođak započeli nezakonitu vezu samo nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali na njihovom vjenčanju. U to je vrijeme samo komentirao ljepotu djevojke, što je ona isprva odbacila kao beznačajnu. Međutim, gledajući unatrag, priznala je potrebu za većim oprezom. U anonimnoj objavi na Redditu, supruga je opisala njihovu romansu kao rezultat zajedničke gluposti obje strane. “Ne samo da sam bila povrijeđena, već me je izjedao i neodoljiv bijes. Moja trenutna želja bila je da ga odmah izbacim iz svog života i pokrenem brakorazvodnu parnicu”, izjavila je. U svojoj potrazi za osvetom, strateški se povukla i podijelila obiteljsku tradiciju koju su prakticirali njezini baka i djed, što se naposljetku pokazalo vrijednim alatom u traženju osvete protiv njezinog rođaka.

Prema njezinu objašnjenju, moji djed i baka svojim unucima velikodušno daju pozamašnu svotu novca za kupnju kuće nakon završenog fakulteta. Međutim, tijekom naših fakultetskih godina odgovorni smo za upravljanje vlastitim financijama. Srećom, imao sam sreću što sam dobio i stipendiju i dodatnu stipendiju od očevog poslodavca, što mi je omogućilo da uštedim značajnu količinu novca. Kao rezultat toga, nakon što sam diplomirao, uspio sam kupiti skromni dom smješten u neposrednoj blizini javnog prijevoza, što mi je omogućilo da na posao udobno putujem vlakom.

  • Prelaskom na sadašnje okolnosti, otkrila je svoju mogućnost da vidi njegove poruke na njihovom zajedničkom tabletu prije nego što ih on ima priliku izbrisati, osiguravajući da ona posjeduje snimke svake interakcije. Unatoč tome, odlučila je odgoditi svoje suočavanje s parom na nekoliko mjeseci – a iza te odluke je bila svrha. “Samo mjesec dana prije diplome moje sestrične, preuzeo sam na sebe da posjetim baku i djeda i poremetim sve za nju. Otkrio sam im da sam nedavno otkrio prijevarnu shemu koju je orkestrirala naša obitelj, ostavivši me potpuno shrvanu. Ostao sam u njihovo društvo nekoliko tjedana, potpuno prekidajući komunikaciju s mojim mužem unatoč njegovim pokušajima da dođe do mene, moja mi je baka ljubazno pomogla u pronalaženju odvjetnika specijaliziranog za brakorazvodne slučajeve.

” U detaljnom objašnjenju žena je otkrila da je njezino prebivalište klasificirano kao “predbračna imovina” i stoga zaštićeno njezinim predbračnim ugovorom. Slijedom toga, dala je svom suprugu rok od mjesec dana da napusti prostor. Ženini djed i baka, koji se drže tradicionalnih vrijednosti braka i obitelji, bili su jako razbješnjeni njezinim postupcima. Iako nisu mogli popraviti situaciju, nedvosmisleno su izrazili negodovanje darujući joj cjelokupnu financijsku imovinu njezina supruga. Kako bi pokrila svoje troškove, pribjegla je uzimanju studentskih zajmova, uvjerena da će njezini djed i baka preuzeti odgovornost za otplatu.

  • Nadalje, otkrila je da je namjerno slijedila manje popularan studijski program, očekujući skromnu postdiplomsku plaću. Unatoč muževljevim molbama za pomirenje, nevjerna žena ostaje odlučna u svojoj odluci da više nema veze s njim, iako priznaje lagani ubod krivnje jer ga je napustila u njegovoj teškoj situaciji. Tijekom njihovog razgovora, istaknula je da ju je istinski volio, ne bi se upuštao u veze s drugim ženama. Također je podijelila svoje uvjerenje da je razlog njegove želje za pomirenjem isključivo nedostatak alternativnih mogućnosti, jer je ostavila svog rođaka opterećenog velikim financijskim dugom. Nadalje, spomenula je kako su teta i ujak izrazito nezadovoljni njezinim postupkom, jer je njezina odluka rezultirala velikim novčanim gubitkom za njihovo dijete. Izražavajući svoje olakšanje što je mukama došao kraj i što se njezin suprug preselio, priznala je osjećaj krivnje jer nije odmah riješila problem i uključila baku i djeda.

Postavljanje pitanja: “Jesam li prešao granicu i čini li me to osobom koja zaslužuje najviše osude u ovom scenariju?” pozvala je zajednicu Reddit da podijele svoje perspektive, što je izazvalo priljev komentara. Pojedinci koji su se s njom dopisivali izrazili su uvjerenje da je ona imala svijest da su njezini postupci moralno pogrešni i da će vjerojatno biti posljedica. Istaknuli su kako ona više nije dijete i stoga odgovara za svoje izbore.

Nadalje, ustvrdili su da su ona i suprug njezine sestrične bili u potpunosti svjesni mogućih ishoda i da su sve negativne posljedice, uključujući njezinu trenutnu financijsku situaciju, u konačnici njihova vlastita odgovornost. Također su primijetili njezinu svijest o tome da će njezina obitelj prosuđivati ​​njezine postupke, posebno s obzirom na obiteljsku vezu koja je u pitanju.