Tijekom nastupa pjevačice Tanje Savić u Mostaru dogodio se značajan događaj. Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, iz MUP-a HNŽ-a potvrđeno je da je došlo do tučnjave, no srećom, nije bilo vatrenog oružja niti je bilo žrtava. Situaciju je brzo sredila Jedinica za operativnu potporu, uspostavivši javni red i mir. Iz MUP-a HNŽ-a potvrđeno je da je u tučnjavi koja se dogodila 1997. godine, zajedno s B.T., sudjelovao i A.C. i R.C., koji su pobjegli s mjesta događaja.

  • Prikupljeni su iskazi svjedoka, uključujući razgovor s A.C., koji je odbio liječničku pomoć. Istraga je u tijeku, navode iz ministarstva. Vrijedi napomenuti da je A.C. nedavno predstavila svog novog partnera Muhameda Mukija Bešića, 11 godina mlađeg pilota. Kako prenose mediji, pjevačica je nedavno podijelila nekoliko fotografija na Instagramu, a uz svog novog partnera Tanja je na verili.na objavila i emotivnu poruku za koju mnogi smatraju da je potvrda medijskih šuškanja da ima dečka . “Doći će trenutak u vašem postojanju kada će vas pojedinac obožavati s većim intenzitetom nego što ste ikada očekivali. Njegujte strpljenje i prigrlite umijeće čekanja, jer često su strpljive duše te koje su blagoslovljene najfinijim ljubavnim pričama.

” Ove je riječi pjevačica objavila objavom na društvenim mrežama. Prijateljski podsjetimo, ona je majka dvojice sinova iz prethodnog braka s Dušanom Jovančevićem. U emisiji kod Žike Jakšića čak je spominjala mogućnost da se uda za njega. Davne 2004. godine u Požarevcu je bila audicija sa koje je izašla plaha djevojka. Saša i ja smo bili zaista oduševljeni njenim talentom i to je označilo početak prve sezone “Zvezda Granda”. Tijekom cijelog natjecanja pokazala je svoje impresivno plesno umijeće.

  • Od tada je krenula na brojne uspješne turneje, a svih vas šestero nastupa zajedno. Nevjerojatno je vidjeti kako je ta sramežljiva djevojka procvjetala u samouvjerenu i izuzetnu ženu. Izgledate zadivljujuće nego ikada. Dok je Žika pričao o zatvorenim krugovima u Tanjinom životu, uključujući brak i dvoje prekrasne djece, Tanja se ubacila. Tanja Savić, rođena 20. ožujka 1985. godine u Radincu kraj Smedereva, poznata je srpska pop-folk pjevačica koja se proslavila sudjelovanjem u cijenjenom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Trenutno živi i radi u Beogradu, a profilirala se kao istaknuta osoba u industriji. Rođena 1985. godine u Radincu, selu u sastavu grada Smedereva, Tanja Savić potječe iz obitelji koju su činili majka Živanka, otac Staniša, brat Tomica i sestra Biljana.

Iz veze sa Dušanom Jovančevićem majka je dvojice sinova, Maksima i Đorđa. Tanja je na pozornici debitirala s nepunih osam godina, osvojivši publiku na festivalu “Prvi glas Vojvodine” izvedbom pjesme “Ječam žela” i na kraju osvojila željeno prvo mjesto. Nakon školovanja u osnovnoj školi, Tanja Savić je nastavila školovanje u srednjoj trgovačkoj školi. No, brzo je shvatila da to područje nije u skladu s njezinim interesima.

  • Unatoč nikakvim obiteljskim vezama s glazbenom industrijom, Tanja je dobila nepokolebljivu podršku svoje obitelji dok je krenula na svoje glazbeno putovanje. Prilaskom bendu “Kalipso” Tanja je počela nastupati i usavršavati svoje vještine. Afirmaciju javnosti stekla je 2004. godine sudjelovanjem u prvoj sezoni glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Osvojivši treće mjesto u cijenjenoj hali Pionir u Beogradu, Tanja je stekla priliku da snimi album, koji je poslužio kao katapult za njenu karijeru u usponu. Sa svojim novostečenim uspjehom, Tanja je napustila bend i nastavila solo karijeru.

Godine 2005. objavila je svoj debitantski album pod nazivom “Tako mlada” koji je stekao ogromnu popularnost s gotovo svakom pjesmom koja je postala hit na top ljestvicama. Uz naslovnu pjesmu, na albumu su se našle nezaboravne pjesme poput “Zašto me ljubiš u lice”, “Kao brodovi”, “Minuta ljubavi”, “Stani, tugo”, “Igračka”, “U godini jednog dana “ (duet sa Darkom Filipovićem) i „For my sake”.