Tijekom nedavnog gostovanja na televiziji, proslavljeni pjevači Vesna Zmijanac i Halid Muslimović ispričali su zadivljujuće anegdote sa svojih slavnih turneja. Na upit voditelja Ognjena Amidžića koja joj je najveća konkurentica na vrhuncu karijere, Vesna Zmijanac samouvjereno je izjavila da joj je jedina suparnica Brena. Rivalstvo između Brene i Vesne bilo je obostrano, jer je svaka pjevačica gurala drugu u postizanje novih visina izvrsnosti. Prije njihove vladavine u središtu pozornosti bile su Silvana i Lepa, zatim Brena i Vesna, pa Dragana Mirković, iako sama Vesna nije bila sigurna u svoju dvojnost. Ova dinamika trajala je otprilike deset godina.

Halid Muslimović je nakon prvobitnog pitanja dobio još jedan upit. “Jeste li ikada pokušali izračunati ukupnu količinu žena s kojima ste se susreli tijekom svog postojanja?” – glasilo je pitanje, te je zatim odgovorio: “Odavno sam se oslobodio tog računa” – nasmijao se Halid na Amidžićevo opažanje.

U svakom gradu u kojem su bili, Vesna je otkrila da je bila uz njega na nebrojenim turnejama, a mnoštvo obožavatelja s nestrpljenjem je iščekivalo njegov dolazak. U svojim mlađim i avanturističkim danima Halid Muslimović, omiljena ličnost domaće estrade, proživio je bezbroj noći ispunjenih strašću. Bilo namjerno ili ne, brojke bi često dosezale otprilike 300 susreta. Među njegovim brojnim obožavateljima bila je i njegova kolegica Vesna Zmijanac, koja je otvoreno priznala duboku ljubav prema Halidu u vrijeme kada je bila zanosna ljepotica u centru pažnje. Međutim, činilo se da joj Halid nikada nije uzvratio naklonost, ostavljajući mnoge znatiželjne kako se može oduprijeti udvaranjima tako poznate i zadivljujuće žene.

Dapače, čak joj je posvetio i pjesmu koja je prenijela jasnu poruku o njihovoj vezi. Nakon izlaska Halidovog albuma „Napravi bar jedan pogrešan korak“ doživio sam duboku spoznaju – jedna od pjesama je bila posebno osmišljena da duboko odjekne u meni. Ovo otkriće mi je poslužilo kao katalizator za potragu za novim partnerom i na kraju je dovelo do mog braka. Nakon toga, javno sam iskazao svoje duboko poštovanje prema Halidu posvetivši mu pjesmu “Nevera moja bi si ti” prilikom posebne prigode. Nažalost, unatoč iskrenim naporima i Halida i mene, naša veza nije procvjetala, što je dovelo do kratke zajednice kojoj je na kraju došao kraj.

Halidov prvi brak s Almom bio je pun bure, što je rezultiralo ne jednim, nego dvama razvodima. Kružile su glasine o njegovim navodnim ljubavnim vezama s Amelom Zuković, Dinkom Delić i Gocom Božinovskom. Usred toga, Halid je stupio u brak sa Melinom, koja je porijeklom iz Banja Luke. Nažalost, njihovo veselje pokvarili su tračevi da ona čeka dijete drugog muškarca. Uvođenje pjevačice Adelis u jednadžbu na kraju je dovelo do raspada ove zajednice, koja je postala Halidova treća žena.