Vesna Đogani, pjevačica i supruga Đoleta Đoganija, nedavno je u intervjuu za emisiju “Divan show” Kurir televizije progovorila o prvoj ženi svog supruga Slađani Delibašić. I dok se ranije nagađalo da je Slađana uzrok kraha braka poznatog plesnog para, Vesna sada o njoj govori pohvalno i smatra ih jednom velikom sretnom obitelji. Vesna je izrazila svoje divljenje Slađani, priznavši da svatko u životu prolazi kroz mračna i svijetla razdoblja.

  • Ispričala je i da njihov sin, uz Đoleta, uživa u druženju sa Slađanom i često ruča kod nje. Na Uskrs sam imao zadovoljstvo pridružiti joj se na ručku. Bilo je dirljivo svjedočiti istinskoj povezanosti između mog sina i nje. Druženje je bilo još posebnije jer su bila prisutna sva djeca. Vrijedi napomenuti da se sadašnja Đoganijeva supruga potrudila da otkloni glasine oko svoje umiješanosti u razvod Đoleta i Slađe. Vesna je u više gostovanja isticala želju za samostalnim životom i stvaranjem vlastite karijere, a na to nikada nije gledala negativno prema sebi. No, Vesna je priznala da je Delibašić u usporedbi s njom neupitno superiorniji plesač. Da da! Slađa Delibašić, talentovana pjevačica, zapaženo je gostovala u “Divan showu” nakon emotivnog intervjua svog bivšeg supruga Đoleta Đoganija u kojem je izlio sve duše i suze dok je pričao o njihovoj vezi.

Dok sam gledao seriju, preplavio me osjećaj tuge. Suze su mu navrle na oči, ostavljajući me u nedoumici što učiniti. Ali život ide dalje, a nama ostaju sjećanja na ljubav koja je bila zaista posebna, nezaboravna. I nemojmo zaboraviti naše dvoje nevjerojatne djece. Dok je govorio, tračak tuge ispunio je zrak. Osjećao sam to u srcu. U tom su mi trenutku suze prijetile poteći iz očiju.

  • Bez oklijevanja je izjavio da će djeca ići kod mene. Znao je da dolazim iz tradicionalne obitelji, one koja cijeni strogoću i tradicionalne rodne uloge. Vidio me kao snažnu, besmislenu ženu, silu na koju treba računati. Slađa se prisjetila njihovog rastanka, napomenuvši da u njoj još uvijek ima neodgovorenih pitanja. Važno je da eksplicitno izrazi razloge koji stoje iza njegove ljubavi prema meni. On se ističe kao moja prva ljubav, ljubav koja je počela kada sam imala samo 18 godina i već bila majka.Iako je istina da Đole ima drugu obitelj i djecu, ja sam oduvijek smatrala da se prva ljubav i prva djeca ne smiju zanemariti. Ja sam žena koja je otvorena i sposobna oprostiti i zaboraviti neke stvari. Spomenuo je da sam htjela nastaviti sama dok mi on postane menadžer, ali je propustio spomenuti da sam bila i glavni koreograf grupe.

Vesna Trivić Đogani poznata je srpska pop-folk pjevačica i pjevačica plesne grupe Đogani. Slavu je stekla početkom 2000-ih, naslijedivši Slađu Delibašić kao pjevačica grupe. S vremenom je grupa promijenila ime u Đogani, a dinamični duo Vesna i Đole i dalje dominira srpskom dance i pop-folk scenom. Rođena 15. rujna 1982. u Beogradu, Vesna je i dalje utjecajna osoba u glazbenoj industriji.

  • S Đorđem Đoletom Đoganijem u ljubavnoj vezi od 2002. godine, Vesna je ponosna majka dvoje djece, Adriana i Laure.Vesnin put na glazbenu scenu započeo je u tinejdžerskim godinama kada se uključila u plesnu školu koju su vodili Đole Đogani i njegova tadašnja supruga Slađa Delibašić. Kada su se bračni par Đogani odlučili razići i posvetiti individualnom životu, Vesna je odlučila ostati u Đoletovoj grupi. Igrom sreće, 2001. preuzima ulogu pjevačice plesne skupine Đogani, na kojoj poziciji ostaje do 2019. U tom razdoblju producirali su šest albuma, brojne singlove i kompilacije. Dok su njihovi nastupi u glavnom gradu Srbije rijetki, Vesna i Đole su srdačno primljeni kao cijenjeni gosti u klubovima diljem Europe.