Nogometaš Duško Tošić svaki slobodan trenutak nastoji posvetiti obitelji, tražeći utjehu daleko od stalne prisutnosti kamera. Unatoč svojoj slavi i popularnosti, ostaje prizemljen i povezan sa svojim korijenima, često se vraća u rodni grad gdje nalazi utjehu i mir. Tošić je na Instagramu ponosno pokazao fotografiju na kojoj uživa u ugodnoj toplini aprilskog dana u selu Orlovat u blizini Zrenjanina.

  • U mirnom okruženju rijeke Tamiš nalazio je veliko zadovoljstvo dok se prepuštao umijeću pecanja. S ovog je idiličnog mjesta ljubazno dijelio ljepotu svoje okoline. Vrijedi spomenuti da je ovaj cijenjeni bivši reprezentativac Srbije odrastao u skromnom selu Orlovat, smještenom u blizini Zrenjanina. Njegov dom iz djetinjstva bio je mjesto prepuno ljubavi, ali ograničenih financijskih sredstava. Duškovo odrastanje nije bilo lako. Unatoč siromaštvu njegovih roditelja, bili su vrijedne i moralne osobe. Prepoznavši sinovljevu strast prema nogometu, otac je donio nesebičnu odluku. Nakon završene osnovne škole, Duško je poslan u Zrenjanin, gdje je mogao paralelno nastaviti školovanje i trenirati nogomet. Prelazak iz malog sela u užurbani grad za Duška je bio ostvarenje sna.

Svaki put kada bi se vraćao kući, zahvalnost bi iskazivao ljubeći ruke svojim roditeljima, odajući im priznanje za žrtvu i podršku. Iako je boravio među napuštenom djecom u internatu, Duško je ostao nepokolebljiv, vođen svojom nepokolebljivom ambicijom. Razmišljajući o tome što bi se moglo dogoditi da je ostao u Orlovatu, jedan seljanin je primijetio: “On ne bi bio ništa.” Upravo u selu Orlovat kod Zrenjanina Duško Tošić je proveo svoje formativne godine.

  • Zbog strasti prema fudbalu i materijalne stege roditelja, otac Milorad je odlučio da ga upiše u Dom za nezbrinutu decu “Angelina Kojić Gina” u Zrenjaninu. Ovaj internat mu je pružio priliku da uči i trenira nogomet. Prema riječima onih koji su ga poznavali u internatu, Duško je od roditelja imao veliku ljubav i podršku. Redovito bi se vraćao kući u Orlovat, a roditelji su se trudili da ga što češće posjećuju u Zrenjaninu. Susjedi ga opisuju kao marljivog, skromnog i lijepog mladića, a slava nije bitno promijenila njegovu osobnost. I sada sa suprugom i kćerima često posjećuje Orlovat, gdje mu i danas žive roditelji. Tošić je posljednjih deset godina u sretnom braku sa srbijanskom pop pjevačicom Jelenom Karleušom. Putevi su im se ukrstili 2007. godine, a nakon nekoliko mjeseci veze odlučili su se vjenčati.

Ceremonija vjenčanja održana je 28. lipnja 2008. u sportskom kompleksu beogradskog hotela “Prezident”. Duško i Jelena srdačno su u svoje društvo primili brojne nogometaše i kolege iz estrade. Jeleni je kum bio cijenjeni kreator Darko Kostić, a ona se okitila u raskošnoj vjenčanici renomiranog brenda “Dolce & Gabbana”, dok se Tošić odlučio za elegantno bijelo odijelo.

  • Na sretan datum 7. rujna 2008. na svijet je došla njihova prva kći Atina, a točno godinu dana kasnije, 7. rujna 2009., rodila se i druga kći Nika. njihovo vrijeme između Beograda i Istanbula. Unatoč nogometaševoj želji za privatnošću, njegova supruga neprestano dijeli djeliće iz njihova života putem postova na društvenim mrežama. Tošić i Karleuša slovili su za jedan od najskladnijih parova u srpskoj javnosti. Međutim, početkom 2022. lokalni beogradski tabloidi objavili su izvještaje u kojima se navodi da se Duško navodno neprimjereno ponašao prema Jeleni, uključujući pljuvanje i šamaranje pred njihovom najbližom rodbinom. Navodno je ovaj incident uslijedio nakon žestoke svađe, koja je potom dovela do službene istrage u lokalnoj policijskoj postaji.