Zbog sklonosti Lidije Vukićević privatnosti, samo je ograničen broj pojedinaca svjestan činjenice da ona ima sestru. Lidija od Marine ima nepokolebljivu podršku u osobnim i profesionalnim nastojanjima, a glumica održava razinu privatnosti kada je njezina obitelj u pitanju. Unatoč tome, dogodio se poseban slučaj kada je ljubazno podijelila fotografiju svoje sestre, omogućivši svima da ugledaju njezin izgled.

Unatoč različitom izgledu, ono što ih povezuje je kovrčava kosa, iako Lidija ima nešto izraženiju verziju. Srdačnim riječima uz fotografiju svoje sestre, glumica je rječito izrazila svoju duboku naklonost. Lidija je iskazala zahvalnost svojoj sestri koristeći imenicu “sestra” bez potrebe za zamjenicom. Priznala je podršku svoje sestre u vremenima pogreške, njezinu ulogu u zaštiti i osnaživanju. Lidija je zahvalila i svojoj sestri što nasmijava u trenucima tuge i vraća je na pravi put kada se osjeća izgubljeno. Svoju poruku Lidija je zaključila izrazom ljubavi i poštovanja, istaknuvši kako je njezina sestra uvijek tu za nju. Ovu srdačnu poruku popratila je i fotografija Lidijine sestre.

Marinina javna ličnost ostaje misterij, jer izbjegava javno izlaganje. No, iz fotografije se da naslutiti da, poput svoje sestre, pazi na svoj izgled. Jednom su uhvatili trenutak na pješčanoj plaži, gdje su glumica i njen pratitelj zajedno pozirale za fotografiju. Opisujući sestru, Lidija je imala samo riječi divljenja.

Unatoč našim razlikama, dijelimo nevjerojatnu sličnost. Njezina me jedinstvenost osnažuje i pruža nepokolebljivu podršku. Bezuvjetno joj vjerujem i potpuno joj se povjeravam. Ona je jedina osoba koja me istinski razumije, ponekad i bolje nego što ja razumijem sebe. Iako može kritizirati, on me također duboko voli. Neumorno upozorava svoju buntovnu sestru i osjeća moju bol kad se suočim s preprekama. Njeguje aspekte mene koji me čine drugačijom, uzvikujući: “O Lidija, može li biti istina da ti je doista svejedno?” Ona mi znači sve; ona nije samo moja sestra, već i razlog moje bezgranične sreće. Vječno sam zahvalan svojim roditeljima što su mi omogućili privilegiju da budem uz nju, čineći me najsretnijom osobom na svijetu. Marina, volim te svim srcem. Ovu srdačnu poruku napisala je Lidija.