Šira javnost dobro je upoznata s emotivnim putovanjem Maje Nikolić, uključujući njena dva braka i potom rođenje dva sina, Lazara Kandića i Novaka Šćešanovića. Opće je poznato da je jedan od njezinih bivših muževa vodio dugotrajnu bitku oko skrbništva, koja je rezultirala traženjem pravne zaštite za svoje dijete koje je pretrpjelo nasilje od strane njihova oca. Neki ovo mogu usporediti s dramatičnom španjolskom serijom, dok drugi to vide kao složenost stvarnog života. Ipak, ova estradna umjetnica i bivša sudionica reality showa “Farma” s gracioznošću i stalnim osmijehom na licu uspjela je proći kroz te izazove.

Posljednjih nekoliko dana Maja ima širok osmijeh koji se proteže od jednog do drugog uha. Izvor njezine radosti je nitko drugi nego njezin voljeni mlađi sin, koji sazrijeva u odgovornog mladića solidnog odgoja. Kroz Majine objave na društvenim mrežama pratili smo rast i razvoj njezina sina. Vrijedi istaknuti da je rođen na Lazarevu subotu, a Maja se prošle godine oglasila na Instagramu kako bi proslavila njegov rođendan i izrazila majčinski ponos.

– Dragi moj sine, danas je poseban dan jer slavimo tvoj rođendan. Tvoja majka želi da znaš da te jako voli.

Na slici majka i njen nasljednik stoje zajedno, privlačeći pažnju atletskom građom sina i nevjerojatnom sličnošću s pjevačicom. Dok vjerni pravoslavci posjećuju crkvene službe kako bi sudjelovali u molitvi i zapalili svijeće za dobro zdravlje, pjevačica odlučuje cijeli taj vikend provesti kod kuće, srdačno dočekujući goste i pripremajući ukusne zalogaje. Iako se bliži petom desetljeću života, Maja Nikolić i dalje osvaja domaću publiku svojom neospornom privlačnošću, a to dokazuje obilje komentara koji hvale njezin izgled na svakoj njezinoj fotografiji. U velikom broju fotki, možemo pronaći i one nešto malo eksplicitnije, koje joj istini za volju, samo doprinose popularnosti.