Nakon što ju je kaznio Željko Mitrović, vlasnik RTV Pink, voditeljica Novog jutra Jovana Jeremić u zaključku današnjeg Jutarnjeg programa konačno se oglasila u vezi sa njegovom odlukom. U završnoj riječi Jutarnjeg programa posebno je napomenula kako su protekla tri dana obilježena njezinim jutrima, s posebnim osvrtom na intervju koji je 12. siječnja vodila s Mitrovićem.

Tijekom programa uživo Željko Mitrović navodno je “kaznio” Jovanu Jeremić oduzimanjem 50 posto od plaće, a kao razlog naveo je snimku Đorđa Miketića.
Da je Mitrović doista kaznio Jovanu Jeremić smanjenjem plaće od 50 posto, to bi značilo kršenje zakona. No, ako to nije slučaj, onda se može zaključiti da je riječ jednostavno o nekvalitetnom spektaklu.

Jučerašnji intervju sa Željkom Mitrovićem izazvao je značajan porast čitanosti, nadmašivši sve dosadašnje rekorde. Svaka stranica s vijestima pokrila je naš razgovor, ističući njegovu odluku da mi udijeli kaznu, koju sam ja ljubazno prihvatila. Jovana je napomenula: „Kada je Željko u pitanju, kazna je kao u med”.

Činjenica da je danas ručala ajvar i kruh, čak i nakon smanjenja plaće, izmamila joj je osmijeh na lice. Napomenula je da kad god netko traži na Googleu, naići će na vijest vezanu uz njihov intervju. Aktualni naslov ističe njezino iskustvo jedenja ajvara i kruha nakon smanjenja plaće. Istaknula je da nikada ne opovrgava ono što njeni kolege napišu jer je to istina. Mnogi smatraju da je cijeli  ovaj scenario napravljen da bi se podigla gledanost u čemu su na žalost čini se i uspjeli. Iako je Pink poznat kao televizija koja prikazuje program koji bi se mogao nazvati šundom on i dalje ima veliku popularnost.