U Srbiji postoji veliki broj voditeljica a ona je jedna od omiljenih. Simpatična i karizmatična voditeljica Jelena Simić već je više od dvadeset godina u sretnom braku sa suprugom Draganom Simićem s kojim dijeli radost odgoja njihovo dvoje djece. Jelena Simić, poznata voditeljica omiljenog kviza “Slagalica” i urednica “Jedan dobar dan”, poznato je lice Javnog servisa. Unatoč tome što izaziva buku svojim zanosnim fotografijama u minici, sretno je udana za 18 godina starijeg profesora Fakulteta političkih znanosti Dragana Simića (62). Nažalost, njihova razlika u godinama dovela je do neopravdanih kritika, što je Jelenu nagnalo da javno iznese svoj stav.

Jelena i Dragan ponosni su roditelji dvoje djece, Une i Alekse. Njihovo prvo dijete Una rodilo se 2010. godine, a na njihovo iznenađenje 2020. godine primili su radosnu vijest o Jeleninoj drugoj trudnoći. U to vrijeme na svijet je došao i njihov sin Aleksa. Otkako je Una došla na ovaj svijet, moj život je obogaćen na najizvrsniji mogući način. Uvijek sam vjerovala da mi je suđeno biti odana majka kćeri, i to je bilo u savršenom skladu s mojim sposobnostima. Moj suprug i ja nismo planirali imati još jedno dijete, ali Una je posljednjih godina izrazila svoju iskrenu želju za bratom ili sestrom. Nakon razmišljanja, shvatila sam da je moje oklijevanje ukorijenjeno u sebičnosti, jer sam itekako svjesna duboke veze koju dijelim s vlastitom sestrom. Međutim, pomirila sam se s idejom da to više nije moguće. Kada smo primili nevjerojatnu vijest, naša je obitelj bila ispunjena neizmjernom radošću i zahvalnošću”, ispričala je u intervjuu za “Wannabe Magazin” Jelena koja je u 41. godini života dočekala drugo dijete.

Voditeljica je nedavno istakla da je njen brak isključivo zasnovan na ljubavi i da su ona i Dragan izgradili zajedničko domaćinstvo. Jasno je dala do znanja da je daleko od neproduktivne kada je u pitanju partnerstvo s Draganom. “Kada je riječ o našim profesionalnim životima, doživjeli smo situaciju u kojoj je netko u sredini jednome od nas iza leđa uputio štetne optužbe. Nažalost, iz toga nije bilo pozitivnog ishoda. No, princip kojeg se uvijek držimo je snaga ljubavi”, naglasila je Jelena.

Njezino divljenje suprugu nema granica: “U njegovoj prisutnosti nalazim utjehu čak i kad sam razočarana. On je moj oslonac”, rekla je. Ne samo da zauzima posebno mjesto u njezinom srcu, već je osvojio i njezine prijatelje koji inzistiraju da bez njega nikad ne ide na društvena okupljanja. “Dragan je hodajuća enciklopedija. Život s tako inteligentnim i brzopletim muškarcem me ne prestaje oduševljavati”, otkrila je. Njegov humor, često upućen njoj, uvijek joj izmami osmijeh na lice. Uz neizmjernu energiju i dobro srce, on je ne samo izuzetan partner, već i uzoran otac njihovoj djeci.